idimyok
Üye
AndExplorer.apk programını SD karta atıyorum ama bu dosyaları nerden görüpte yükleyecem ben ya bi anlamadım gitti[/QUOTE' Alıntı:öncelikle cep telefonu ile slideme ye girip kendi slideme uygulamasını indirecek ve kuracaksın. ondan sonra andexpolrer ı arayıp yükleyeceksin. yükledikten sonra programı açıp sdcard/ (telefon)
sdcard/sd (microsd hafıza kartı) nereye programları attıysan oradan tıklayarak teker teker yüklemeye başlayacaksın..
öncelikle cep telefonu ile slideme ye girip kendi slideme uygulamasını indirecek ve kuracaksın. ondan sonra andexpolrer ı arayıp yükleyeceksin. yükledikten sonra programı açıp sdcard/ (telefon)
sdcard/sd (microsd hafıza kartı) nereye programları attıysan oradan tıklayarak teker teker yüklemeye başlayacaksın..
Bluetooth'la dosya paylaşamama sorunu yaygın bir sorun mu? Çözümü yok mu?
Şarjı gerçekten 1 günden kısa mı gidiyor?
ve en önemlisi kamera ile çekilmiş bir kaç fotoğraf paylaşman mümkün mü açık alanda gün ışığı ve flaşlı gece çekimi olursa gerçekten fikir sahibi olmamız açısından paha biçilemez.
Progressivity programı yükledin herhaldeeyw hacı abi çok tşk ettim
GAOSP FROYO nedir? bir bilgi sahibi değilim.ÖZELLİKLERİNİ SAYMAYACAĞIM KURUNCA FARKINI GÖRECEKSİNİZ GAOSP FROYO TÜRKÇE VE BİR ÇOK DİL DESTEĞİ MEVCUTTUR...
iide lg gt 540 tan daha iyi lg bütün oyunları oynatıyo
iyide benim alacam çocuk 2,3,4 yüklü dio
n95 8gb'tan iyidir herhalde andriod falan bide GERÇEKTEN 2,3,4 YÜKLENEBİLİR Mi Oyunlar ne alemde yaw biri bişe sölesin çatlıcam şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?