Samsung I5700 Galaxy Spica hakında soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gunay45

gunay45

Üye
    Konu Sahibi
Samsung I5700 Galaxy Spica hakında soru
arkadaşlar başlıkta modeli yanlış yazmışım model bu samsun i7500 android 8gb

arkdaşlar ben star s5233wi telefonunu 1 ay önce aldım telefonum maaşallah gayet güzel bi sorun yaşamadım ama bu ara işletim sistemli telefonlara merak sardım ve bi telefoncu arkadaşa gittim elinda samsung i7500 android 8gb model telefon varmış 15 ay daha garantisi varmış benim 5233wi nini üstüne 400tl istedi telefon temiz herhangi bi çiziği yok vidalrına felan bakmadım ama cihazın açılp açılmadığınıbilmiyorum sizce neyapayım telefonun özellikleride gayet iyi düşüncelerinizi bekliyorum şimdiden teşekurler...

telefonun özellikleri burada arkadaşlar:
#

monsmons

monsmons

Üye
Telefon güzel ama kardeş bu işin sonu yokki. Yani bu telefonu alsan çok daha iyi bir telefon beğenmeyeceğini kimse söyleyemez. Ayrıca o telefon şuanki telefonundan daha fazla ne yapacak yani özellikleri mutlaka daha iyi fakat onun hevesi de 3 gün sürer en fazla. 400 tl daha vereceksin iyi düşünmeni tavsiye ederim. İşletim sistemi olacak ama artı değer olarak sana ne katacak bunu iyi düşünmek lazım ki bence çok bir farkı olmayacak ve 3 gün sonra o telefonda sana göre eskimiş olacak.
birde hepsiburada sitesinden olumsuz yorumlara bakmanı tavsiye ederim

- güncelleştirme yapmak gerçekten çok zor.
- şarjı 3G seçeneğini açarsanız 6 saatte bitiyor, 2G seçeneği ile 12 saat
- telefon çokçabuk ısınıyor
- samsung bu telefonda teknik destek sağlamkta yetersiz
- tuş kilidini açmak çok zor
- kamerası çok başarısız
- menüdeki seçenekler çok az

gunay45

gunay45

Üye
    Konu Sahibi
Telefon güzel ama kardeş bu işin sonu yokki. Yani bu telefonu alsan çok daha iyi bir telefon beğenmeyeceğini kimse söyleyemez. Ayrıca o telefon şuanki telefonundan daha fazla ne yapacak yani özellikleri mutlaka daha iyi fakat onun hevesi de 3 gün sürer en fazla. 400 tl daha vereceksin iyi düşünmeni tavsiye ederim. İşletim sistemi olacak ama artı değer olarak sana ne katacak bunu iyi düşünmek lazım ki bence çok bir farkı olmayacak ve 3 gün sonra o telefonda sana göre eskimiş olacak.
birde hepsiburada sitesinden olumsuz yorumlara bakmanı tavsiye ederim

- güncelleştirme yapmak gerçekten çok zor.
- şarjı 3G seçeneğini açarsanız 6 saatte bitiyor, 2G seçeneği ile 12 saat
- telefon çokçabuk ısınıyor
- samsung bu telefonda teknik destek sağlamkta yetersiz
- tuş kilidini açmak çok zor
- kamerası çok başarısız
- menüdeki seçenekler çok az

sağol kardeşim yorum için valla birden soğudum telefondan anlattığın gibi bukadar eksisi varsa telefonun almama gerek yok uyardığın için sağol

silver021

silver021

Üye
ben cep bayiliğinde çalıştım bunca yıl. ve çocuklar gelmiş bana ceplerde navigasyon varmı yokmu onu soruyor. :)

Yazık. malesef teknoloji kimseye yetmiyor.

thevahsi

Üye
Hayırlı günler gunay kardeş bana önerdiğin telefonu aldım adam çok az kullanmış jelatinini bile ben açtım kız gibi. lg gm735 gerçekten çok begendim süper bir telefonmuş anladımki samsung 5 para etmez teşekkürler bilgin için. istersen 300 e sanada buldum sıfır hiç kullanılmamış jelatinini ilk sen açacaksın ama adam samsunda istersen irtibat nosunu vereyim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt