• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Samsung i550 : Samsun'un ilk GPS ve 3G destekli telefonu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Samsung i550 : Samsun'un ilk GPS ve 3G destekli telefonu
[imga=left]http://www.maxicep.com/imagehosting/thum_246f9e94e32292.jpg[/imga]
Symbian S60 arayüzüyle çalışan Samsung i550'nin en dikkat çeken özelliği, firmanın ilk GPS özelliğine sahip 3G destekli telefonu olması. Ekim ayında piyasaya sunulması beklenen i550, flaş ışıklı ve otofokus özellikli 3.2 megapiksel kamera, video kayıt, FM radyo ve MP3 çalar gibi multimedya özellikleri sunuyor. Eğlenceyle beraber iş hayatına yardımcı unsurlarda bulunduran cihazın e-posta desteği ve döküman görüntüleyici fonksiyonları da mevcut. Hızlı veri transferi için EDGE ve bluetooth bağlantı desteği sunuyor. 150MB hafızasını microSD kartla artırmak mümkün.

S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
flaş ışıklı ve otofokus özellikli 3.2 megapiksel kamera, video kayıt, FM radyo ve MP3 çalar gibi multimedya özelliklere sahipmiş fiyatını gördükten sonra bir yorum daha yapalım şu özellikle süper.

byxby

Üye
telefon super aldım cok ta memnunum ama programını bulamıyorum

byxby

Üye
aynen bende aldım ama program bulamıyorum tek sorunumuz bu

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Valla Telefonun Özellikleri Süper..Ama Galiba Program Sorunu Var Arkadaşların Söylediği Gibi

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
o arkadaşlar aynı kişi olmasın

arti6630

Üye
program bulamayan arkadaşlar hazır i550 diye program aramayın
n73 programları oluyor ben de bu cihazı kullanıyorum hepsi yukleniyo cihaza

eQooo

eQooo

Üye
güel tel ama samsung:D

musty35_029

Üye
tel gercekten super n95 i aratmıyor

Mehmetkirk

Üye
merhaaba bende aldım cok memmnunum telefondan arkla plandakı programları kapatınca sarj okadarda cok gitmiyor hatta baya dengeli gidiyor mesaj cok rahat yazılıyor ama ınternette gezınırken ızotop yerıne tuslarda kullanılsa yada yukarı asagı yon tuslar olsa daha iyi olurmus ama baslı baslı super bı tel cok memnunum

--------------- Ekleme ---------------

internet den video ızlemek için flash 9 u nerden ındırcez tel uyumlu olması gerekıyormu yoksa normal olurmu... bid msn için fringi kullanın gayet hızlı ve rahat dosya alısverıısde mevcut

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Valla Telefonun Özellikleri Süper..Ama Galiba Program Sorunu Var Arkadaşların Söylediği Gibi
arkadaşım en iyi marka şu anda nokiadır nokiadan şaşmıyacaksın nokinanın n serilerinde öyle bi problem yok paran varsa n95 8 gb al eger o kadar paran yoksa n73 al derim herzaman nokia nokiadan şaşmıyacaksn :yuru

Jetokain_v

Üye
telefonun icini actim :)) basit ama saglam ve kullanıslı nokiadan vazgectim:) n95 surgulu olmasından dolayı kaybetti :)hem cogu nokia da 3 programdan sonra kapatıyor ama samsung oldukca basarılı bu konuda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt