Samsung i450

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

slayerr1

Üye
    Konu Sahibi
Samsung i450
arkadaşlar samsung i450 kullanıyorum telefona oyun yükleyemiyorum yardımcı olurmusunuz

fom59

fom59

Üye
Data kablosuyla Samsung PC studion varsa Install Applications bölümünden yükleye bilirsin.Ekran boyutu 240*320 olan java oyunlarını ve Symbian 9.1(S60 3rd) Oyunları bölümündeki çoğu oyunu yükleye bilirsin.Data kablon yoksa bluetooth ile oyun dosyalarını direk atarakta yüklemen mümkün.

eren1

eren1

Üye
fom59 program için hangilerini yüklememiz lazım. Resim gösterme programı arıyorum bende. Teşekkürler.

ahmetyunlu

Üye
arkadasım bu tlf bi kere symbian 9.1 deil. symbian 9.2 ayrıca bu telefonun sertifika problemini hacklemeden yani kırmadan hiç bşy yükleyemezsin.bilgilerinize.

bediruhud

bediruhud

Üye
arkadasım sertıfıka suresı gecmıs oyunları oyunıyamazsın yenı oyunları ındırceksın telefonuna atıp kuracaksın ve acarsın 240*320 java hemen hemen bütün oyunlar oluyor

serecans

serecans

Üye
kardeş telefon yeni sürümlü oyunları acıyo ben oynuyorum
:oke:

woo3

Üye
photorite programını kullanabilen var mı ben kurdum pro açılıyor sonra ekranı bilgi kutucuğu geliyor diyor ki bu program cihazınızın kamera bluetooth vb özelliklerini kullanacak kabul ediyor musunuz diye soruyor tamama basınca uygulama kapandı diyor

sinanpp

sinanpp

Üye
kullanıyorum telefona oyun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...