Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung i450
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
slayerr1
Üye
Konu Sahibi
Samsung i450
arkadaşlar samsung i450 kullanıyorum telefona oyun yükleyemiyorum yardımcı olurmusunuz
fom59
Üye
Data kablosuyla Samsung PC studion varsa Install Applications bölümünden yükleye bilirsin.Ekran boyutu 240*320 olan java oyunlarını ve Symbian 9.1(S60 3rd) Oyunları bölümündeki çoğu oyunu yükleye bilirsin.Data kablon yoksa bluetooth ile oyun dosyalarını direk atarakta yüklemen mümkün.
eren1
Üye
fom59 program için hangilerini yüklememiz lazım. Resim gösterme programı arıyorum bende. Teşekkürler.
ahmetyunlu
Üye
arkadasım bu tlf bi kere symbian 9.1 deil. symbian 9.2 ayrıca bu telefonun sertifika problemini hacklemeden yani kırmadan hiç bşy yükleyemezsin.bilgilerinize.
bediruhud
Üye
arkadasım sertıfıka suresı gecmıs oyunları oyunıyamazsın yenı oyunları ındırceksın telefonuna atıp kuracaksın ve acarsın 240*320 java hemen hemen bütün oyunlar oluyor
serecans
Üye
kardeş telefon yeni sürümlü oyunları acıyo ben oynuyorum
woo3
Üye
photorite programını kullanabilen var mı ben kurdum pro açılıyor sonra ekranı bilgi kutucuğu geliyor diyor ki bu program cihazınızın kamera bluetooth vb özelliklerini kullanacak kabul ediyor musunuz diye soruyor tamama basınca uygulama kapandı diyor