Samsung i 8910 hd 16 gb hakkında sorusu olan varsa yanıtla bilirim ??

Sponsorlu Bağlantılar

einbach86

Üye
    Konu Sahibi
Samsung i 8910 hd 16 gb hakkında sorusu olan varsa yanıtla bilirim ??
Samsung i 8910 HD mi yoksa İ İPHONE 3G S 16GB derseni z

İPHONE 3G S 16 GB DERİM....

tuaf78

tuaf78

Üye
Merhaba

i8910 hd telefon için türkçe ingilizce ve ingilizce türkçe sölük arıyorum bunu nerden bulabilirim ve nasıl yüklerim. Birde igo 8 i yüklemek istiyorum bu konudada yardımcı olursanız çık sevinirim.

şimdiden teşekkürler.

küçükaslan

Üye

atakent

Üye
bu telefonla işcep i yükleyemiyorum.ayrıca ezan proğramı vardı daha önce kullandığım onuda kabul etmiyor.üzerindeki java 2.1 diyor.java sürümü yetersiz olabilirmi.bana yardımcı olursanız sevinirim

kalmadd

Üye
samsung i 8910 hd ile nete baglanıyorum sorun yok... nette gezınmeye ara verıp bellı sure sona yıne bı sayfayı tıklarsam baglantı tekrar kuruluyor ..yanı kopmus oluyorum...bu normal mı ... normal deılsede neden olabılır? tsk ler..

ertac1975

Üye
samsung i8910 i hd telefounun güvenlik kodunu nasıl öğrenebilirim şimdiden teşekürler

munip1905

munip1905

Üye
wi-fi den bağlandığım halde cihaz güncellemesi yapmak istediğimde direk olarak profil ayarları diye bişey çıkıyor.
nedir bu sunucu profil ayarları ve nasıl ayarlanır....
turkcell wap veya internet ayarlarıyla alaklı bişey değil.
şimdiden teşkkürler.

oytunerdd

Üye
bende samsung i8910hd var tv ve pc de dlna özelliği var ama telefondaki içerikleri tv ye veya pc ye oynatamıyorum

fatih_balıkesir

Üye
facebook taki videoları izleyemıyorum samsung i8910 omnia var nasıl bır program yüklemeliyim yada izleyebiliyormuyum

sefili

sefili

Üye
Sorusu olan çok ama yanıt yok sanırım.

divane_25

divane_25

Üye
Güvenlik şifresi 00000000

--------------- Ekleme ---------------

facebook taki videoları izleyemıyorum samsung i8910 omnia var nasıl bır program yüklemeliyim yada izleyebiliyormuyum
skyfire kur oradan izleyebilirsin videoları

skyfire kur oradan izleyebilirsin videoları

Kamebra

Üye
Samsung İ 8910 umu kullanamıyorum satmak istiyorum garantili tertemiz kutusunda tüm aparatlarıyla. 750 TL son Fiyat

Samsung omnıa ı 8910 almak isteyenler garantili kutusunda herşeyi ile birlikte son fiyat 750.-

speeds1

Üye
mrb arkadaslar samsung i8910 hd cep tel navigasyon programi bilen varmi.yani ucretsiz olanai varmi,süylyen olursa menun olurum...

firtina_85

firtina_85

Üye
facebook da video izlemek için ne yapmalıyım.

runyyy

runyyy

Üye
arkadaşlar merhaba samsung İ8910 kullanıyorum şöyle bi sorunum var şimdi facebook açtığım zaman ben wireless olan her yerde facebooktaki değişimlerin bana bildirim olarak gelmesini istiyorum hanı normal pc de sağ kösede küçük bi bildirim yazısı gelıyo ya onun gibi bişey istiyorum olabilir mi acaba arkadaşımın biri widgetrtten olur dedi ama yapamadım :S

bielefeldmehmet

Üye
galba sanirim benimn samsung omnia i 900 cep telefonumun 16 gb hafiza sistemi görünmüyor hep hata diyor bana yardimci olabilir misiniz?

Üst Alt