Samsung HT-TZ222R ev sinema sistemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

obgz

Üye
    Konu Sahibi
Samsung HT-TZ222R ev sinema sistemi
Samsung HT-TZ222R ev sinema sistemi

5.1 Ev Sinema Sistemi HT-TZ222R Samsung olağanüstü ses kalitesi ve en iyi görüntü kalitesini çok yönlü bağlantı birleştirir.
Samsung HT-TZ222R ev sinema sistemi Organik Kelp Konuşmacı sistemlerinde yeni Samsung Ev Sinema teknolojileri çevre birleştiren yenilikçi ve dostu. deniz alglerden elde edilen kaynakların doğal kullanım sağlayan ince çözünürlüğü çok çalma için ve üreme anlaşılır ses daha fazla daha fazla şeffaflık için bile daha net,.
Samsung ev eğlence cihazları ile USB yeni biçimleri sıra medya geniş destek bir. Genel olarak, JPEG ve standart, büyük formatları da dahil olmak üzere DivX MP3. saf yüksek tanımlı ses kalitesi bile DivX HD ve yeni nesil Samsung DVD ve Blu-ray Player HD-JPEG için özel vurgulamak destekler. Kaynağı seçim var: MP3 çalarlar, dijital kameralar, hatta harici sabit disk ile geniş arşiv sürücüler, USB flash bağlanabilir. Çıktı olarak özel bir kaydedici ile bir USB girişi ve HDD özelliği Samsung DVD-! Bu MP3 sağlar, JPEG ve DivX dosyaları cihazlar dahili sabit dış transfer götürmek.
Samsung HT-TZ222R ev sinema sistemi
DTS sıkıştırma küçük onun dinamik ses deneyimi için surround ses sayesinde. Böylece kalite en yüksek standartları karşılamaktadır ve Dijital alternatif için Dolby gerçek dolayısıyla.

http://www.akillifiyat.com/Product/ev_sinema_sistemi/samsung/en-ucuz-ht-tz222r-fiyati/9-74-74100

samsung ht-tz222r ev sinema sistemi,ht-tz222r,samsung ht-tz22r, samsung ev sinema sistemi,tz222r,samsung ht-tz222r ev sinema sistemi,ht-tz222r,samsung ht-tz22r, samsung ev sinema sistemi,tz222r,samsung ht-tz222r ev sinema sistemi,ht-tz222r,samsung ht-tz22r, samsung ev sinema sistemi,tz222r,samsung ht-tz222r ev sinema sistemi,ht-tz222r,samsung ht-tz22r, samsung ev sinema sistemi,tz222r,
 


efemef

efemef

Üye
uygun fiyatta 850w ses çıkış gücüne sahip güzel bir 5.1 ses sistemi...
 
efemef

efemef

Üye
playstation 3 bağlamak istiyorum.optik giriş varmı ??
 
anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
mkv desteklememesi çok büyük bir dez avantaj
 

mdkaya

Üye
Samsung 5.1 ev sinema sistemi 850w tercih edilmeli
 

mdkaya

Üye
5.1 avrupanın en iyi ev sinema sistemleri
 
efemef

efemef

Üye
usden mp3 çalabiliyor.ayrıca hdmı çıkışı var.
 

obgz

Üye
    Konu Sahibi
ürünün ses kalitesi gercekte mükemmel tizleri filan bariz hissediyorsunuz. almayı düşünenler teredtütsüz alabilirler yardımcı olabilecek bir link.



 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt