BLasTeaR
Üye
9 voltluk hizli sarji media mark da buldum bugun. Alim mi sizce 100 tl. Fast charging de yaziyo
9 voltluk hizli sarji media mark da buldum bugun. Alim mi sizce 100 tl. Fast charging de yaziyo
dostum bende hızlı şarj etsin diye ataba almıştım. ama inan bana hiç gerek yok. he param fazla geldi harcıycak yerim yok dersen tmm al, ama aksi takdirde bence hiç fantezi arama. en iyi şarj aleti daima orjinal şarj aletidir....
Kutudan kendi adaptörü çıkmadımi telefon 2 .EL mitelefon samsung s6. 5 aylık cihaz. garantisi devam ediyor. kablo şarjı yazıyor hızlı şarj yazmıyor şarj aletinde adaptive fast charging yazmıyor onun için şarj olurken kablo şarjı yazıyor. hızlı şarj yazması için ne yapman gerekiyor onu söyleyin o zaman. ilk olarak garantiye gidicem o kesin. ikinci olarak adaptive fast charging yazan aleti mi almalıyım.
Kutudan kendi adaptörü çıkmadımi telefon 2 .EL mitelefon samsung s6. 5 aylık cihaz. garantisi devam ediyor. kablo şarjı yazıyor hızlı şarj yazmıyor şarj aletinde adaptive fast charging yazmıyor onun için şarj olurken kablo şarjı yazıyor. hızlı şarj yazması için ne yapman gerekiyor onu söyleyin o zaman. ilk olarak garantiye gidicem o kesin. ikinci olarak adaptive fast charging yazan aleti mi almalıyım.
Garantiye git kardeş kutudan bu çıktı de değiştirsinlerBenzemiyo
İşin Sahtekarlığı Olur Bide Gidip Samsunga Hak Mı Vereceksin Ahirette?Garantiye git kardeş kutudan bu çıktı de değiştirsinler
Telefonu sıfır alıp da kutunun içinden orijinal adaptör çıkmıyorsa hak mıdırİşin Sahtekarlığı Olur Bide Gidip Samsunga Hak Mı Vereceksin Ahirette?
Kutudan orjinal alet çıkmadiysa kesin telefoncu gibi biryerden almıştır. Onlar böyle şeyler yapabiliyor o yüzden güvenmediğiniz yada ilk defa alıyorsanız oralardan dikkatli olun
telefon samsung s6. 5 aylık cihaz. garantisi devam ediyor. kablo şarjı yazıyor hızlı şarj yazmıyor şarj aletinde adaptive fast charging yazmıyor onun için şarj olurken kablo şarjı yazıyor. hızlı şarj yazması için ne yapman gerekiyor onu söyleyin o zaman. ilk olarak garantiye gidicem o kesin. ikinci olarak adaptive fast charging yazan aleti mi almalıyım.
Çünkü o şarj makinası orijinal değil adam seni kandırmış ve başka adaptör koymuşTelefon 2.el
kutu açılım videosunu izledim de şarj kafasında adaptive fast charging yazıyor. telefoncu yada telefonu satan kişi şarj aletini almış anlaşılan. diğer kafalara göre hızlı yapıyor ama kablo şarjı yazıyor bendeki
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?