coskunsaglam
Üye
-
Konu Sahibi
-
selamünaleyküm. bende ki şarj aleti şarj ederken hızlı şarj yazmıyor. bende aliexpress den şarj aleti alcam. linkdeki şarj orjinal şarj mı ?
bu linkteki sarj aletiyle bi alttaki şarj aleti aynı. linkteki iş görür mü ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunu buldum. sadece kafa. hemde daha ucuz. kablo var zaten. alim mi sizce
Elimde bes tane sarj kafasi var en hizli yapani kutudan cikani. Ama kablo sarji yaziyor hizli sarj yazmiyor. Linktekiler hizli sarj 9 volt 1.67 amper. Bendeki 5 volt 2.0 amper. Sarj aletini almamdaki amac hizli sarj icin. 30 dakikada yuzde 60 sarj demek.
Siz de ki hızlı şarj için yeterli. Zaten orjinal makinalar da bundan fazlasını daha görmedim.Elimde bes tane sarj kafasi var en hizli yapani kutudan cikani. Ama kablo sarji yaziyor hizli sarj yazmiyor. Linktekiler hizli sarj 9 volt 1.67 amper. Bendeki 5 volt 2.0 amper. Sarj aletini almamdaki amac hizli sarj icin. 30 dakikada yuzde 60 sarj demek.
Yazdığımı okuyun. Sizinki şuan full hizli. Sıkıntı yokHic yazmadi hizli sarj. Telefon samsung s6
Hic yazmadi hizli sarj. Telefon samsung s6
Yanlişin var hocam. Ekran kapalı iken 1800 tam basar. Orjinal kablo ve başla yine 1800 sınır. Samsung sinirlamiş 1800 ü geçmiyor. Ekran kapatin 10 snye bekleyin sonra actiginiz anda 1800 tam verdiğini goreceksiniz. Ama current programinin tam sürümünü kurup şarja taktiginda otomatik widged ile degerleri gormeyi aktif etmeniz lazim...Bence kablonda sorun var. Yakınlarda Samsung servisi varsa kendiniz şarj aleti ile gidin 5 dakikada sorunu çözüyorlar.
Yanlişin var hocam. Ekran kapalı iken 1800 tam basar. Orjinal kablo ve başla yine 1800 sınır. Samsung sinirlamiş 1800 ü geçmiyor. Ekran kapatin 10 snye bekleyin sonra actiginiz anda 1800 tam verdiğini goreceksiniz. Ama current programinin tam sürümünü kurup şarja taktiginda otomatik widged ile degerleri gormeyi aktif etmeniz lazim...
9 voltluk hizli sarji media mark da buldum bugun. Alim mi sizce 100 tl. Fast charging de yaziyo
9 voltluk hizli sarji media mark da buldum bugun. Alim mi sizce 100 tl. Fast charging de yaziyo
dostum bende hızlı şarj etsin diye ataba almıştım. ama inan bana hiç gerek yok. he param fazla geldi harcıycak yerim yok dersen tmm al, ama aksi takdirde bence hiç fantezi arama. en iyi şarj aleti daima orjinal şarj aletidir....9 voltluk hizli sarji media mark da buldum bugun. Alim mi sizce 100 tl. Fast charging de yaziyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?