samsung hızlı şarj

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
samsung hızlı şarj
selamünaleyküm. bende ki şarj aleti şarj ederken hızlı şarj yazmıyor. bende aliexpress den şarj aleti alcam. linkdeki şarj orjinal şarj mı ?
bu linkteki sarj aletiyle bi alttaki şarj aleti aynı. linkteki iş görür mü ?

bunu buldum. sadece kafa. hemde daha ucuz. kablo var zaten. alim mi sizce

Aliexpress ten ucuz şey alma da sonra çakma olduğunu anlarsın zaten. Ürünlere bakmadım ama kendi kutudan çıkan şarj cihazı illaki hızlı şarj edecektir lakin prizde yada ara kabloda yada başta sıkıntı yoksa. Sorun olduğunu düşünüyorsan güvenilir biryerden yeni şarj cihazı yada servise de gidebilirsin

Kablonda sorun varsa yine hızlı şarj etmez.
Cihazın garantili ise servis şarj aletini değiştirir.
Ben ücretsiz olarak değişim yaptım serviste

Konu Sahibi
Elimde bes tane sarj kafasi var en hizli yapani kutudan cikani. Ama kablo sarji yaziyor hizli sarj yazmiyor. Linktekiler hizli sarj 9 volt 1.67 amper. Bendeki 5 volt 2.0 amper. Sarj aletini almamdaki amac hizli sarj icin. 30 dakikada yuzde 60 sarj demek.

bmw_m6

Üye
Bende vodafone wufinin sarj kablosu(normal usb kablolardan en az iki kat kalin) ve orjinal samsung hizli sarjla lg g3 note 2 ve samsung s6edge heosinde denedim cok iyi sonuclar veriyor sarj cihazin saglamsa sorun kablodandir mutlaka.

mc_307

Üye
Galaxy charging current programını kur. Kafa da 2 amper yazsada bunlar 1.8 basıyor. Telefon ekran kapali iken 1800mah tam aliyor. Ekran acikken 1200 mah basiyor.
Yukardaki programla kafayı ve kabloları test edebilirsin. Kafa orjinalse iş kabloya kalıyor.

Daha önce hızlı şarj yazıyor muydu?
Yanı cihazın hızlı şarj destekliyor mu hangi cihazı kullanıyorsun.

Konu Sahibi
Hic yazmadi hizli sarj. Telefon samsung s6

Kafada 2 amper yazabilir ama kablonun direnci vardır. Yani 2 amperin hepsini iletemez. 1.8 ulaşması normaldir. Kablo ne kadar ince ve uzunsa güç kaybı o derece çok olur. Hatta çok kalın kablo da güç kaybına sebeptir. Orjinal olması en idealidir. Ve cihazda belli bir yerden sonra keser hız limiti gibi yazılımı vardır. Ben tabletin ( samsung nexus 10 ) şarjını da taksam 1.8 i geçmesine izin vermiyor telim.

Konu Sahibi
Linkteki sarji alim mi ben simdi
Hizli sarj yapmasi icin

Sarangni

Üye
Siz de ki hızlı şarj için yeterli. Zaten orjinal makinalar da bundan fazlasını daha görmedim.

9 Volt abartılı gibi geldi. Zaten hızlı şarjıda voltaj yüksekliğine bağlıdır diye düşünüyorum. Note 3 5 volt 2.0 orjinal ile hızlı bir şekil de şarj oluyor. Kablo ve aleti test edin. Olmadı servise gidip değiştirin.

mc_307

Üye
Bence kablonda sorun var. Yakınlarda Samsung servisi varsa kendiniz şarj aleti ile gidin 5 dakikada sorunu çözüyorlar.
Yanlişin var hocam. Ekran kapalı iken 1800 tam basar. Orjinal kablo ve başla yine 1800 sınır. Samsung sinirlamiş 1800 ü geçmiyor. Ekran kapatin 10 snye bekleyin sonra actiginiz anda 1800 tam verdiğini goreceksiniz. Ama current programinin tam sürümünü kurup şarja taktiginda otomatik widged ile degerleri gormeyi aktif etmeniz lazim...

Kablo kırılmış olabilir kirildigi icin normal sarj yapiyordu başıma geldi değiştir diler yetkili servis

Kablo dahi orijinal olmak zorunda yoksa şarj etmiyor farklı bir kablo

Başka kablo ile şarj etmeyiniz

Garanti niz varsa ücretsiz yetkili servis değişiyor garanti yoksa bile ordan almanı ve almak istemiyorsanız bile fiyatı öğrenmeniz iyi olur .

Kaç bastığını anlamam hiç araştırmadımda
1 saatte full şarj oluyorsa sorun yok benim için

Tepkiler: mc_307
    Konu Sahibi
9 voltluk hizli sarji media mark da buldum bugun. Alim mi sizce 100 tl. Fast charging de yaziyo
9 voltluk hizli sarji media mark da buldum bugun. Alim mi sizce 100 tl. Fast charging de yaziyo

Pardon ama cihazının garantisimi yok?
Niye parayla aliyorsun servis bedava veriyor.

-_SEFA_-

Üye
dostum bende hızlı şarj etsin diye ataba almıştım. ama inan bana hiç gerek yok. he param fazla geldi harcıycak yerim yok dersen tmm al, ama aksi takdirde bence hiç fantezi arama. en iyi şarj aleti daima orjinal şarj aletidir....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...