samsung HD omnia i8910

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

x_pm

Üye
    Konu Sahibi
samsung HD omnia i8910
arkadaslar samsung hd i 8910 kullanıyorum. bu phyton uygulamasını nasıl yükleyebilirim. nasıl olur banada anlatırsanız sevinirim..olmuyorda..

Tepkiler: mutlucan44

triglaz

Üye
arkadaşım aradığın şeyin ne olduğunu bilmiyorum ama soruna soru ile karşılık verip bende bişeyler isteyecem benim de kardeşim bu telefondan aldı (samsung i8910 hd) bu telefona oyun nerden indirilir nasıl yüklenir bir bilgin varsa banada söylermisin...

yada başka bilenler varsa söyleyebilirlermi...

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar samsung hd i 8910 kullanıyorum. bu phyton uygulamasını nasıl yükleyebilirim. nasıl olur banada anlatırsanız sevinirim..olmuyorda..

kendime bişeyler bakınırken ingilizcen varsa senin için de bişeyler buldum nette istersen bi bak...

tabiii farklı bi sitenin adresini vermek yasaksa bilemiyorum şimdiden özür diliyorum öyle bişey varsa... yöneticiler düzeltir öyle bi durum varsa diye ben genede gönderiyorum...

karpan

Üye
oyunlarını nereden bulabilirim

gsenon

Üye
Arkadaşlar 8910 12mega pixel icin programlar arıyorum bilgisi olan varsa şimdiden teşekkürler

arkadaşlar onmia hd için mobie9 sitesine girin ve galareye tıklayın orda har cep için kategori var sorunlarınıza çözüm olabilisiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...