Samsung gt-s5620 monte

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canerhg

Üye
    Konu Sahibi
Samsung gt-s5620 monte
Bana ayrıntılı yardımcı olur musunuz?

arkadaşlar. biraz araştırdım biraz da arkadaşların tavsiyesi ile S5620 Monte aldım, almaz olaydım... bir türlü bilgisayara bağlayamıyorum. Samsung Kİes ile uğraştım kablolu telefonu bulamadı diye mesaj geliyor, bluetooth ile deniyorum "bağlantı kuruldu sürdürülemiyor" mesajı geliyor. Samsung New PC Studio programı ile uğraştım nafile hiç görmedi. bir başka D900i denedim bi sorun olmadı bağlandım. Bu telefonu özellikle modem olarak kullanmk için aldım lakin bir türlü bağlayamadım bilgisayara. yardımcı olur musunuz? Selametle...

baranselona

baranselona

Üye
telefonunuzu kies 1.5 ile bağlayın monte diğer new pc studyo vb.. programlarla çalışmaz KİES 1.5 kurulu olmalıdır bilgisayarınızda ve telefonunuzu kies modunda bilgisayara bağlamalısınız

menü->ayarlar->telefon ayarları->PC bağlantısı-> samsung kies olmalıdır

• Beğen
Tepkiler: canerhg
ceronimo04

ceronimo04

Üye
Telefonu görmesi için PC Bağlantısı 'ndan Yığın Bellek veya Media Oynatıcısı secmelisin.

fatihcanery

Üye
birader kendi beceriksizliğini telefona atma ,bende aldım kuruşuna kadar helal ediyorum parayı.Bu fiyata bu özellikleri tasarımıyla,özellikleriyle sunan telefon yok..

• Beğen
Tepkiler: LazMafya

canerhg

Üye
    Konu Sahibi
Montenin 2.0 sürümünü desdeklememesine rağmen cihaz ile birlikte gelen cd lerde 2.0 sürümü olması ilginç.
Bunun için gerçekten teşkkürler on gündür başım dönmüştü uğraşmaktan... Fakat şimdi de telefondan internete bağlanamıyorum. Bunun için telefon ayarlarından "vodofone live" seçeneğinini seçtim, Samsung Kies ayarlarından DNS adresini "otomatik al" seçeneğini seçtim fakat bağlanmıyor. Bana ayrıntılı olarak yardımcı olur musunuz? Bir de bluetooth ile bağlanabiliyor muyuz? simdiden çok teşekkürler selametle...

--------------- Ekleme ---------------

fatihcanery bey! sanırım burası tartışmak için, birileri üzerinde ego tatmin etmek için kurulmuş site değil!...

baranselona

baranselona

Üye
Montenin 2.0 sürümünü desdeklememesine rağmen cihaz ile birlikte gelen cd lerde 2.0 sürümü olması ilginç.
Bunun için gerçekten teşkkürler on gündür başım dönmüştü uğraşmaktan... Fakat şimdi de telefondan internete bağlanamıyorum. Bunun için telefon ayarlarından "vodofone live" seçeneğinini seçtim, Samsung Kies ayarlarından DNS adresini "otomatik al" seçeneğini seçtim fakat bağlanmıyor. Bana ayrıntılı olarak yardımcı olur musunuz? Bir de bluetooth ile bağlanabiliyor muyuz? simdiden çok teşekkürler selametle...

--------------- Ekleme ---------------

fatihcanery bey! sanırım burası tartışmak için, birileri üzerinde ego tatmin etmek için kurulmuş site değil!...

kiesi kurduktan sonra masaüstünden açın ve sağ alt köşedeki internet simgesine tıklayın çıkan ekranda telefonunuzu bulun ve numaranızı hattınızı kayıt edip bağlanın usb ile

bluetooth ile hiç bağlanmadım bi yorum yapamayacağım

canerhg

Üye
    Konu Sahibi
Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. bağlantı kurdum. Lakin okulda öğretmen arkadaşlarımdan biri nokia cihaz ile bluetoot ile bağlanıyor ve materyal açısından derlerde çok faydalanabiliyor. Bluetoot ile bağlanmasını bilen arkadaşlar olursa paylaşmasını bekliyorum. Hem bana hem de eğitime katkıları olacaktır :) selametle...

tommikks

Üye
telefonunuzu kies 1.5 ile bağlayın monte diğer new pc studyo vb.. programlarla çalışmaz KİES 1.5 kurulu olmalıdır bilgisayarınızda ve telefonunuzu kies modunda bilgisayara bağlamalısınız

menü->ayarlar->telefon ayarları->PC bağlantısı-> samsung kies olmalıdır

peki 1.5 ile bağlandıktan sonra nasıl uygulama ekleyeceğiz telefona, örneğin ben radyo dinlemek istiyorum tuneit programını telefona nasıl kuracağım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt