Samsung GT-S5600

Sponsorlu Bağlantılar

BySaqopa123

Üye
    Konu Sahibi
Samsung GT-S5600
Arkadaşlar Ben Turkcel Kullanıyorum 3Tl Lik facebook paketi aldım ama videoları izliyemiyorum Telefonumun Markası Samsung GT-S5600 Acaba Program Mı Gerekli Yoksa Telefonda Öyle Bi Şey yokmu vod ayarları galiba öyle bi yer var oradan bağlantı seçtim yine olmadı ve bi video indirdim facebooktan oda açılmıyor..

oNuR-Smsng

oNuR-Smsng

Üye
Merhaba ,

Öncelikle telefonunda flash desteği olmadığı için sadece java tabanlı videoları açabilirsin. Yani izlemek istediğin youtube facebook vs.. olabilir bu sitelerin java tabanlı bir player ile video izletme içeriği varsa o videoları açabilirsin.

BySaqopa123

Üye
    Konu Sahibi
Peki Açan Programı Nerden Bulabilirim Bolt Diyolar Onu İndirip Atarsam Olurmu bi sorum daha var Bende jad jar yok bolt jar lamı açılıyor

oNuR-Smsng

oNuR-Smsng

Üye
Jad ve jar telefona atmak istediğin programların uzantısıdır zaten java tabanlı bir telefona bu uzantılı programları veya oyunları kurabılırsın herhangi birşeyin olmasına gerek yok direkt telefona atıp kurulumu yapabiliyorsun jad jar uzantılı dosyaları. Son olarak youtuba girdiğinde java tabanlı hizmet veriyolar video izleyebilirsin ama diğer siteler için bu mümkün değil. mobil youtube adresi otomatik olarak alıglıyor telefonu.

fedaiman1126

Üye
kardes, facebook takı videoları indrmeden izleyemıosn ve indrdiğin dosyanın çözünürlüğü de tele uygun olmalı, flash player desteklemıo ki youtube den başka sitelerde de izleyebılesn.izleyebilieceğin siteler youtube sbp.tv ve zedge var bildiğim kadaryla...

BySaqopa123

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim İndirincede Video Açılmıyor Mp4 Den Dolayı Sanırım Onun İçin Ne Yapabiliriz

sinanpp

sinanpp

Üye
tabanlı bir player ile video izletme içeriği varsa o videoları açabilirsin.

Üst Alt