Samsung GT-S5253 facebook giriş yaptık çıkış yapamıyoruz.

Sponsorlu Bağlantılar

solbiate

Üye
    Konu Sahibi
Samsung GT-S5253 facebook giriş yaptık çıkış yapamıyoruz.
Değerli arkadaşlar,

bu telefonumuzda 2.menüde bulunan face kısımına kullanıcı adını ve şifresi ile giriş yapıldı ve bağlandı.ama başka kullanıcı adı için çıkış yapamıyoruz

acaba nasıl yapılır.

halacogluanil

Üye
kardeşim menü de hesalarım diye bi seçenek var oraya girerek facebook hesabını silerek çıkışını yapabilirsin.

duyarlı

Üye
Maalesef kardeşim facebook hesabı silinmiyor.Servise gittim onlarda beceremedi ve telefona format attılar. Bu konularda maalesefki kullanma kılavuzu da çok zayıf. Öyleki bir program kurdum, programı bulamadım ve kaldıramadım. Serviste bulamadı enteresan bir telefon. Samsung dan bu konudaki sıkıntılarımıza çare bulmasını istiyoruz.:aha:

Lacrymosa

Üye
Yuh yazıklar olsun. Onun için format mı atılır ya?

Hesaplarıma gireceksin Facebook'a dokunacaksın sonra sol altta SİL butonu var. Bu kadar basit.

TİMOTİ

Üye
samsung gt-s5253 menüde bulunan facebook ikonu ile giriş yaptım. olece kaldı ne kullanıcı değiştirebiliyorum nede sıfırlayabiliyorum. söylediğiniz menüdeki hesaplrım içerisinde facebook gorunuyo ama denildiği gibi sol alt kosede sil diye bişey yok. sol altta hesap ekle sağ altta ise hesap önceliği var her ikisi içerisinde de hesabı silmeye yönelik işlem yapılamıyor. yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkurler.

zontrakulla

Üye
Hesaplarımdaki facebook hesabınızı seçin, orada çıkıyor "sil" diye.

• Beğen
Tepkiler: osmankarakas65

tosun.paşa

Üye
samsung gt-s5253 menüde bulunan facebook ikonu ile giriş yaptım. olece kaldı ne kullanıcı değiştirebiliyorum nede sıfırlayabiliyorum. söylediğiniz menüdeki hesaplrım içerisinde facebook gorunuyo ama denildiği gibi sol alt kosede sil diye bişey yok. sol altta hesap ekle sağ altta ise hesap önceliği var her ikisi içerisinde de hesabı silmeye yönelik işlem yapılamıyor. yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkurler.

Cihazı eşime hediye almıştım. Merak ya hemen facebook'a kendi kullanıcı adım ile girdim. girmez olaydım :( , çıkmak dert oldu. Ama iki saat uğraştım. Kendim bir çözüm buldum. Çözüm tamamen bana aittir. Telefon ile istediğiniz kadar uğraşın, silme özelliği yok. Çözüm çok basit. İşte benim mucize çözüm: Bilgisayarınızdan kullanıcı adınız ile facebook'a giriyorsunuz sonra hesap menüsünden hesap ayarlarından şifre değiştiriyorsunuz. Şifre değişikliğinden emin olun. Sonra face'den çıkabilirisiniz ve telefon ile bağlantıyı deneyin SÜPRİİİZ şifre hatası, sonra sizden şifre isteyecek siz oraya rastgele bir karakter girin sonra size mail adresi kısmını giriş için açacak ve mutlu son. İstediğiniz kullanıcı adını ve şifrenizi girebilirsiniz. Bu kadar :)

kadsamuy

Üye
sıze dıyecek bır sey bulamıyorum bunuda beceremıyorsanız telefonu telefonu olmayan cocuklara verın teknolojı cahılleri...

yeu_1905

Üye
ısrarla sil yok diyen arkadaşlar yazılanları iyi okuyun size hesaplarm kısmında facebook ile birlikte hesap adınızı yazıyor ona tıklayn açıldıktan sonra altda sil ikonunu göreceksinz

selda

Üye
yardımcı olun lütfen samsung wave telefonundan facebooktan çıkmak için herşeyi denedm ama olmadı ya bilgisayardan facebook şifremide değiştirdim yine olmuyo çıkmıyo telefon faceden hesaplarımda facebookta çıkış diye bişey yok lütfenn ya lütfennn yardımcı olun

selda

Üye
Cihazı eşime hediye almıştım. Merak ya hemen facebook'a kendi kullanıcı adım ile girdim. girmez olaydım :( , çıkmak dert oldu. Ama iki saat uğraştım. Kendim bir çözüm buldum. Çözüm tamamen bana aittir. Telefon ile istediğiniz kadar uğraşın, silme özelliği yok. Çözüm çok basit. İşte benim mucize çözüm: Bilgisayarınızdan kullanıcı adınız ile facebook'a giriyorsunuz sonra hesap menüsünden hesap ayarlarından şifre değiştiriyorsunuz. Şifre değişikliğinden emin olun. Sonra face'den çıkabilirisiniz ve telefon ile bağlantıyı deneyin SÜPRİİİZ şifre hatası, sonra sizden şifre isteyecek siz oraya rastgele bir karakter girin sonra size mail adresi kısmını giriş için açacak ve mutlu son. İstediğiniz kullanıcı adını ve şifrenizi girebilirsiniz. Bu kadar :)

ya ben herşeyı denedm ama olmuyo şifremi değiştirdim yinede giriyo yani ana sayfa filan gözkmüyo ama iriyo şifre hatası filan demiyorr

ruyatakimi

Üye
Tesekkürler arkadasım bende sırf bu sorun yuzunden neredeyse telefondan soguyacaktım :))

• Beğen
Tepkiler: osmankarakas65

Üst Alt