Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
samsung gt-s5233w telefonuma frimvare attım 5230 oldu eski haline nasıl getire bilirim
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mandirali
Üye
Konu Sahibi
samsung gt-s5233w telefonuma frimvare attım 5230 oldu eski haline nasıl getire bilirim
samsung gt-s5233w telefonuma frimvare attım 5230 oldu benim telefonuma uyumlu frimvareyi nasıl bula bilirim kaç tane de denedi isem bulamadım gitti allah rızası için yardım edin
mandirali
Üye
Konu Sahibi
kimse yokmu yardım edebilecek
mandirali
Üye
Konu Sahibi
hiçmi bunun çözümünü bilen yok ya
ahmetyavuz
Üye
Telefonunda yüklü olduğu firmwareyi biliyormusun.?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Burada S5233WJVIG7 Sürümü var.. İndirebilirsin.. Ayrıca Forumda Biraz Arasan Bulurdunda
mandirali
Üye
Konu Sahibi
baktım baktım cevap gelmedi kimseden yardım falan gelmeyince servise yolladım tlf yi bende onlar halledecek inşallah ve daha hiç böyle birşeye kalkışmam
baktım baktım cevap gelmedi kimseden yardım falan gelmeyince servise yolladım tlf yi bende onlar halledecek inşallah ve daha hiç böyle birşeye kalkışmam
ayrıca sana fatura çıkartırsalar haber ver arkadasım burdan. bakalım firmwafe atılan telefonlara ne prosedür uyguluyorlar.
mandirali
Üye
Konu Sahibi
hocam tlf telpa garantisi olarak yollamıyorlar bende kısa sürede gelsin diye samsunda bir yere yolluyorlarmış garanti süreci falan aksama olmuyormuş ve yazılım atıldığı içinde faturaya yansımıyor o konuda sıkıntı yaratmıyorlar içiniz rahat olabilir
hocam tlf telpa garantisi olarak yollamıyorlar bende kısa sürede gelsin diye samsunda bir yere yolluyorlarmış garanti süreci falan aksama olmuyormuş ve yazılım atıldığı içinde faturaya yansımıyor o konuda sıkıntı yaratmıyorlar içiniz rahat olabilir