samsung gt-s5233w telefonuma frimvare attım 5230 oldu eski haline nasıl getire bilirim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mandirali

mandirali

Üye
    Konu Sahibi
samsung gt-s5233w telefonuma frimvare attım 5230 oldu eski haline nasıl getire bilirim
samsung gt-s5233w telefonuma frimvare attım 5230 oldu benim telefonuma uyumlu frimvareyi nasıl bula bilirim kaç tane de denedi isem bulamadım gitti allah rızası için yardım edin

mandirali

mandirali

Üye
    Konu Sahibi
kimse yokmu yardım edebilecek

mandirali

mandirali

Üye
    Konu Sahibi
hiçmi bunun çözümünü bilen yok ya

ahmetyavuz

ahmetyavuz

Üye
Telefonunda yüklü olduğu firmwareyi biliyormusun.?
Burada S5233WJVIG7 Sürümü var.. İndirebilirsin.. Ayrıca Forumda Biraz Arasan Bulurdunda :)

mandirali

mandirali

Üye
    Konu Sahibi
baktım baktım cevap gelmedi kimseden yardım falan gelmeyince servise yolladım tlf yi bende onlar halledecek inşallah ve daha hiç böyle birşeye kalkışmam

ahmetyavuz

ahmetyavuz

Üye
Onlar en Son Sürümünü Yüklerler..

sessiz_cocuk

Üye
baktım baktım cevap gelmedi kimseden yardım falan gelmeyince servise yolladım tlf yi bende onlar halledecek inşallah ve daha hiç böyle birşeye kalkışmam
sırf 5230 oldu diye mi gönderdin?

ayrıca sana fatura çıkartırsalar haber ver arkadasım burdan. bakalım firmwafe atılan telefonlara ne prosedür uyguluyorlar.

mandirali

mandirali

Üye
    Konu Sahibi
hocam tlf telpa garantisi olarak yollamıyorlar bende kısa sürede gelsin diye samsunda bir yere yolluyorlarmış garanti süreci falan aksama olmuyormuş ve yazılım atıldığı içinde faturaya yansımıyor o konuda sıkıntı yaratmıyorlar içiniz rahat olabilir

sessiz_cocuk

Üye
hocam tlf telpa garantisi olarak yollamıyorlar bende kısa sürede gelsin diye samsunda bir yere yolluyorlarmış garanti süreci falan aksama olmuyormuş ve yazılım atıldığı içinde faturaya yansımıyor o konuda sıkıntı yaratmıyorlar içiniz rahat olabilir
telpa değil se kimin garantisinde ücretsiz firmware yukluyolar sana?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...