Samsung GT-S5233A -- Tam ekran Film İzlemek İçin Önerileriniz ??

Sponsorlu Bağlantılar

ilaxo61

Üye
    Konu Sahibi
Samsung GT-S5233A -- Tam ekran Film İzlemek İçin Önerileriniz ??
S.a Arkadaşlar Samsung GT-S5233A ' Da Film İzlemek İçin Ne Yapmalıyım ?? Araştırdım internetten ama Bulamadım.. Yok Değil Var Görmüştüm.. :bigstar: İnşallah Yardımınız Dokunur..

• Beğen
Tepkiler: evanesunuy ve sezai_20

murat_murat33

Üye
Arkadasım 3gp formatinda izle bu formatta film ara. eger goruntu kalitesi ararsan kucuk boyutlu filmlere bakma+320*240 filmleri tavsiye ederim. ha sen ben bu islerden anlarm diyorsan ekran cozunurlugunu 240*400e convert et.

schatz67

Üye
mp4 filmleri telefon formatına çevirerek izleyebilirsin görüntü kalitesi muhteşem oluyor gerçekten ben bi program kullanarak telefon formatına çevirmiştim ama programın adı aklımda yok şuan akşama söliyebilirim

jandarma 21

Üye
ızlerken kare tusuna basarsan olur

eMiR07aqa

eMiR07aqa

Üye
Allok Video to MP4 Converter
bu program müthiş bişiy burdan yapabilirsin istedini ;)
ve internet download manager ile de istedin videoyu internetten indirebilirsin .. indirdiğin video yada filmi dediğim converterle mp4 yapıp teline attımmı ; ayarlardan da 240x400 mp4 yaptın mı tam ekran izliyebilirsin

funk-c

Üye
ben format factory diye bir program kullanıyorum tam ekran ve altazyı eklenebiliyo onu kullanabilirsin

by.qatil

Üye
kolay gelsin bende samsung star S5233A kullanıorm ama film izleyemiorm senin dedqn format factry indirdm nasıL ayarLıcam star için

newcerix

newcerix

Üye
KARDEs videoyu oynattıgında telefonun sol alt kısmında ekrana uyarla yazısı var ona tıkla en-boy oranını yoksay yazısına tıkla işte sana tam ekran film keyfi :) telefonu yan çevir izlerken.

SAINT1

SAINT1

Üye
Arkadaşlar Total video convertor hd var işte bu programla fazla bir ayarla uğraşmadan cnvert edebilrsiniz videoları.
çevireceğiniz video'yu eklediğiniz anda karşınıza görüntülü simgeler çıkartıyor ve neye bçevirmek istediğinizi soruyor.İPhone'u seçerseniz başka bir ayarla oynamanız gerekmeden tam ekran izleyebilirsiniz.hele birde görüntü kalitesini normalden high'e alırsanız dadından yinmez :)

davutcankrks

davutcankrks

Üye
S.a Arkadaşlar Samsung GT-S5233A ' Da Film İzlemek İçin Ne Yapmalıyım ?? Araştırdım internetten ama Bulamadım.. Yok Değil Var Görmüştüm.. :bigstar: İnşallah Yardımınız Dokunur..
;)

farrlell

Üye
arkadaslar zaten telefonla beraber gelen samsung new pc studio da ceviri programı var istedigin kalitede mp4 yapıyor arac kutusunun icinde var bi bakın ama ses geriden geliyor onu anlayamadım

egle_emre

Üye
b o araç kutusunu bulamadım tam net olarak nasıl yapılıor tarif etsene bi zahmet

OnLyCiX

Üye
OnceLıkLe SeLamLar.
Kardeşim ÖnceLikLe Format Factory AdLı programı İndir. YükLe Onu. Sonra İzLemek İstedigin fiLimi At ona ve 3gp modunda çevirt ve telefonuna at bu kadar. :)
SeLametLe.

secccan

Üye
arkadaşlar acil cevap lazım allokdan çevirdim ama hem altyazı yok hemde çevrilmiş filmi nereye attı ??????????

deekey_61

Üye
slm arkadaşlar size çok basit bir video çeviri programı vereyim indirin kullanın ben kullanıyorum HAMSTER VİDEO CONVERTER çok kolay bir kullanımı var tavsiye ederim

15097

15097

Üye
internetten film indir, telefonunla uyumlu hale getir filmi, sonra telefonuna at ve izle.