samsung gt s5233 dokunmatik basmıyor acil yardımm!!!

Sponsorlu Bağlantılar

cilekes-03

cilekes-03

Üye
    Konu Sahibi
samsung gt s5233 dokunmatik basmıyor acil yardımm!!!
arkadaşlar samsung gt s5233 telefonun dokunmatiği hiç basmıyor düşmedide hiç bişey olmadı durduk yere oldu format falan atılsa düzelirmi telefon benim değil bi arkadaşımın ve bana sordu benimde bi fikrim yok sizlere sorayım dedim bilen arkadaşlarımız varsa lütfen yardım etsinn :(

MetQ7

MetQ7

Üye
arkadaşlar samsung gt s5233 telefonun dokunmatiği hiç basmıyor düşmedide hiç bişey olmadı durduk yere oldu format falan atılsa düzelirmi telefon benim değil bi arkadaşımın ve bana sordu benimde bi fikrim yok sizlere sorayım dedim bilen arkadaşlarımız varsa lütfen yardım etsinn :(
Garantisi varsa servise götür.Eğer yoksa formatla olcak falan bişeye benzemiyor hiç bulaşma formata

Berk.Ozarslan

Berk.Ozarslan

Üye
benm genoam var.servisi aradık telefonu format koduyla formatlayın telefon açılıp kapancak.sonra bataryayı çıkarıp tekrar takın dediler.uyguladım sorun ortadan kalktı.

damaskinos

Üye
benim de vardı bu sorun hem de iki kere oldu. servise gidecek gelecek 1 ay bekleyeccek kullanıcı hatası denilecek birinde 40 tl birinde 30 tl ye yaptırdım. çakmak bozuk para anahtar ile temasında oluyor. dokunmatik ekranın ince bir filmi var onu değiştiriyorlar sorun çözülüyor kardeşim ama uzmanbir tamirciye götür

artık tak etti wave 2 aldım... hani şu n8 e basan telefondan:naughty: