samsung gt-s5233 a

Sponsorlu Bağlantılar

uyykucu

Üye
    Konu Sahibi
samsung gt-s5233 a
bu model ıcın msn programııııı lutfen bulan arkadaslar yardımcı olursa sevınırımm saygılarrr

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1929612

gofastclup

Üye
ben e buddy ile hotmail ve windowsliveye rahat baglanıyorumm seninde işine yarar umarım ama ucretlendirme konusunda bişey diyemem ben internet paketi kullanıyorumm......hadi ii eglencelerr:D

arabacı55

Üye
5233 için oyunlar yokmu bulamıyorum arkadaşlar

tolgahan1994

tolgahan1994

Üye
dosya türü jar. olan her türlü uygulamayı çalıştırıyor hiç merak etmeyin. Bende bundan önce n95 8gb vardı ona yüklediğim jar uygulamaların hepsini buda çalıştırıyo. bana oha diyeceksiniz ( n95 8gb salıpta samsung star alınırmı ?) diye işin doğrusu bende hendime şaşırıyorum. ailem telefonumun kabı değişecekti orjinali 200 tl olunca istremediler bende inat ettim 600 tlye n95 8gb yi sattım ve 400 tlye bunu samsung gt-s5233 a (star) aldım. gayet memnunum hedefim iphone 3gs veya nokia n97 veya n98 (tr de yok). beni dinlediğiniz için thank you ver much (teperim geri kaç)... xD

go_fast_clup

Üye
istedigi gibi:oke: jar. veya jad. istedigio bulbilirsi bu sitede samsug star ikisinide destekliyorr

cyclone_43

Üye
saolun arkadaşlar +++

apocalypse90

Üye
bişey sorucam alt çizgi koyamıyorum bu modelde nasıl yapılıyo acaba ?

bberke16

Üye
Ben samsun gt s 5233 a da faceye nasıl fotoğraf yüklendiğini bilmiyorum bilen varmı ?

volkan9705

Üye
ben biliyourm facede m.face ile girdiysen olur