Samsung GT-S5230

Sponsorlu Bağlantılar

Hornocu

Üye
    Konu Sahibi
Samsung GT-S5230
Merhaba arkadaşlar.

Ayarlar - Güvenlik - Gizlilik klidi yapacağım. Yani mesajlara vs. şifre koymak için.
Ama O menüde;

- Arama Kaydı
- Rehber
- Fotoğraf Kişileri
- Takvim
- Not
- Görevler

Ama ben mesela dosyalarımda Resimlerime sadece şifre koymak istiyorum. Dosyalarımın hepsine değil. Ne yapmam gerekiyor arkadaşlar.

TEŞEKKÜRLER.

• Beğen
Tepkiler: ahmeht2 ve badflaw

foztas

Üye
mrb arkadaşlar ben 4 gb lık sd kartı kullanıyorum 50 mb lık bir film yuklemdim ama seyretmeye kalktığımda telefon reset atıyo daha kucuk boyutlardaki videoları falan seyredebiliyorum 15 mb gibi sorun hepsinde mi var yoksa benim ki bozulmuş olabilir mi?kullanan deneyen varsa yardımcı olursa sevinirim :)

samsungw

Üye
arkadaşlar bnim telefonda youtube videolarını kalteli seyredemiyorum ne yapmam gerekiyo kaliteli seyretmek için yardımcı olursanız sevinirim

ahmeht2

ahmeht2

Üye
mrb arkadaşlar ben 4 gb lık sd kartı kullanıyorum 50 mb lık bir film yuklemdim ama seyretmeye kalktığımda telefon reset atıyo daha kucuk boyutlardaki videoları falan seyredebiliyorum 15 mb gibi sorun hepsinde mi var yoksa benim ki bozulmuş olabilir mi?kullanan deneyen varsa yardımcı olursa sevinirim :)

senıon telde bisi var bende 2 gb hafıza kartı var 400 mg film izliyorumççç:aha:

enescebeci

enescebeci

Üye
:aha:

stalha98

stalha98

Üye
:box

admis06

Üye
telefonda sanal şebeke problemi var cihaz spot ne yapmak gerekir yardıncı olan arkadaşlara teşekkür ederim

Takipçi Satın Al

Üst Alt