samsung GT s3653w wi fi netten video izleyemiyorum lütfen yardım edin :(

Sponsorlu Bağlantılar

cihancetiner

Üye
    Konu Sahibi
samsung GT s3653w wi fi netten video izleyemiyorum lütfen yardım edin :(
arkadaşlar samsung GT s3653w wi fi kullanıyorum bi çok proğram denedim skyfire falan ama dosya desteklemiyo diyor kuramadım flash playerde denedim kuramıyo bilgisi olan varsa ltf acil yardım tşkr ler

• Beğen
Tepkiler: sabri20471, alonewolf007 ve ibo1905224

oktay0254

Üye
arkadaşlar lütfen bende arkadaşım şikayetien katılıyorum nasıl izleyceğimi bilmihyorum servise sordum onlarda bilmiyor eğer biliyorsanız lütfen bizimle paylaşırmısınız

sezerbilgin12

Üye
bendede aynı sorun var yeni aldım ama her yolu denedim :(

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
izleyemezsiniz mobil sitelr harcinde çünkü flash desteği yok

ramowarr

Üye
yapma yaf:Ç)

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
ama bolt browser var onunla rahat rahat izlersin

RedColt

RedColt

Üye
bolt adlı program yardımıyla izlediğini hatırlıyorum. Bri araştır istersen tam bir bilgim yok kullanmadım daha önce.

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
ben kullandım gayet güzel tam ekran bile yapıyosun

ultraslan_01

Üye
boltta facebooka girerlken flash player güncellemesi istiyor onun için ne yapmamız gerekiyor?

murteyez

Üye
Knlknlknlknlknlnlknlkn teşekürlerrrrrrrrrrrrrrrrrr

Atıf38

Üye
arkdaslar boltu yükledkten sonra napıyoz benmkini acıyorum olmuyo :S yardım edersenz sevnirim :)

corbybolt

Üye
ben indirdim bolt browseri ama video izleyemiyorum

nokia5800?

Üye
slm bende samsung gt i9000 galaxys var film izlemem için filmi dönüştürmem mi lazım yoksa direkt atsam olur mu saolun.....????

juliet41

Üye
arkadaşlar samsung s3653w wi-fi kullanıcısıyım,bolt yükledim ama flash player güncellemesi yapmadan videoları açamıyorum.güncellemeyi defalarca yaptım ama çalışmıyor..

pulili

Üye
teşekkürler

serserikan21

Üye
tdeşekkürler

firari_lefkeli

Üye
blot programını nasıl ındırebılırım olanlar lınkını atabılırmı... ümidim yok ama deneyem barı....

Üst Alt