Samsung gt-c3510 Yrdm

Sponsorlu Bağlantılar

cangencan

Üye
    Konu Sahibi
Samsung gt-c3510 Yrdm
Ya beyler benm telklefon samsung gt-c3510 bunu tuş kilidini normalde bi yere bastırıyoruz açılıyor ama bi arkadaş söyle yapıor herhangi bi yere basıyor sonra oraya örneğin( C harfini ÇİZİYOR ) ve tel açılıyor yani tuş kilid AÇILIO:vur:vur bunu nsl yapıo sölemioda ??????????? :vur:vur:vur:vur:megafon::megafon::pro::d::kop::box:d::naughty::ağlarım::oke::islik:bye2::sarıl::sarıl::aha::off::op::nono::allalla::bigstar::aman2::angry::evet::sopa::bann::vur:ah:heyo:(h):megafon::bilmm:pro::P::yuru|-)

4zzzz

4zzzz

Üye
ya bnde bu telefnu kullanıom bncede bilen varsa yazablirmi lütfenn :S

--------------- Ekleme ---------------

ya bide bi sitede kutu içeriğinde kalem var diyodu ama bnde kalem yok bnm kutu içeriğimde mi eksik var yoksa sitede mi hata var?

buskut

Üye
4zzzz kutudan kalem çıkmazı imkansız çünkü dokunmatik ekran sadece insan eti ile çalışıyor.arakadaşımın kalemi ile denedim olmadı başka kalemle denedim gene olmadı kalem çıkmıyor kutunun içinden

4zzzz

4zzzz

Üye
ok tşkler

kuru içerğnde kalm oldğunu sylüo bn bunn yalancsymm

togy333

Üye
yok arkadaşlar kalem flan ama ben programlı sanyodum teli program özelligide yok galiba:off:

4zzzz

4zzzz

Üye
peki akıllı kilitle ilgili bilgisi olan varmı??

BEYDAGIFM

Üye
ayarlardan akıllı yuş kilidini yap

:evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::d:
Ya beyler benm telklefon samsung gt-c3510 bunu tuş kilidini normalde bi yere bastırıyoruz açılıyor ama bi arkadaş söyle yapıor herhangi bi yere basıyor sonra oraya örneğin( C harfini ÇİZİYOR ) ve tel açılıyor yani tuş kilid AÇILIO:vur:vur bunu nsl yapıo sölemioda ??????????? :vur:vur:vur:vur:megafon::megafon::pro::d::kop::box:d::naughty::ağlarım::oke::islik:bye2::sarıl::sarıl::aha::off::op::nono::allalla::bigstar::aman2::angry::evet::sopa::bann::vur:ah:heyo:(h):megafon::bilmm:pro::P::yuru|-)
Ayarlardan akıllı tuş kilidini yaparsan olur.bende tel yok ama ark. var onada ben yaptım :d::evet:(h)

myste

Üye
Kardeş ben hiç bir şey yaşamadım yardımcı olsana bi ya nasıl yapılıyo akıllı kilit

garip11

Üye
Arkadaş ... Bende bu telefonu kullanıyorum. Bu telefonda " Akıllı Kilit " Uygulaması yok. Akıllı Kilit uygulamasında dokunmatik ekrana herhangi bir harf ( Mesela örneğin gibi " C " ) çizilince tuş kilidi açılır. Sanırsam o Samsung Corby'den sonra açılmış bir program.