dilsizoglu
Üye
Samsung GT-B5722 hakkındaki sorularım ?
Arkadaşlar bugün Samsung GT-B5722 model telefon aldım, telefondan şimdilik memnunum fakat hakkında hiç bir bilgim yok,
Sizden ricam bu telefona ne tür oyunlar ve programlar yükleyebilirim mesela önceden 7610 vardı
s60 symbian oyunları ve programları yüklüyordum. Bu telefonda hangi uyumlulukta oyun ve programları yükleyebilirim
Cevaplarınız için şimdiden TEŞEKKÜRLER
saygılarımla
--------------- Ekleme ---------------
Bir de arkadaşlar temayı nasıl yükleyebilirim bu modele ? Gif uzantılı da olur mu ?
mesajda düzenleme yapamadığın içinikinci mesaj şeklinde oldu kusura bakmayın
samsung 240x320 boyutunda java oyunlar yüklemeyi denedim ama çoğunda java hatası veriyor kimisinde de boyut fazla diye hata veriyor bu konuda da bilgi verebilirmisiniz ?
Sizden ricam bu telefona ne tür oyunlar ve programlar yükleyebilirim mesela önceden 7610 vardı
s60 symbian oyunları ve programları yüklüyordum. Bu telefonda hangi uyumlulukta oyun ve programları yükleyebilirim
Cevaplarınız için şimdiden TEŞEKKÜRLER
saygılarımla
Bir de arkadaşlar temayı nasıl yükleyebilirim bu modele ? Gif uzantılı da olur mu ?
mesajda düzenleme yapamadığın içinikinci mesaj şeklinde oldu kusura bakmayın
samsung 240x320 boyutunda java oyunlar yüklemeyi denedim ama çoğunda java hatası veriyor kimisinde de boyut fazla diye hata veriyor bu konuda da bilgi verebilirmisiniz ?