Samsung GPS Programı Naviexpert

Sponsorlu Bağlantılar

sessiz_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
Samsung GPS Programı Naviexpert

Link :
Şifre sessizcocuk

Yükledim ama Lang hatası verdi kullanabilen olur belki..

umut liman

Üye
gt-5620 telefonuma bu programı yukledim
verdiğiniz link için tesekkurler programı indirdim ve kurdum. ama polonyaca oldugu için kullanamıyorum podaj id:? podaj hasto :? gibi sorular soruyor ve yanıtlarını bilmiyorum. bunun ingilizce versiyonu olan varmı butun menulerine girdim ama bulamadım ingilizce dil desteği.

N£RoN

Üye
.jar dosyasını düzenleyerek ingilizce yaptım.. Buyrun;

metnes71

Üye
bu program çalışıyormu , görünüş olarak we-travelden iyi gibi ,
bunun türkçesi yok ise inglizceside olur bana ve haritalarıda varmı , bu hususda teknik bilgi vermeni rica ederim.
Monte s5620 için.

mhmn

Üye
bende yükledim zamanında ama lehçe..googleda çevirdim uğraşmaya değmez..mfjf1 yükleyin ısrarla söylüyorum route66 sorunsuz ..türkiye haritası ücretsiz türkçe sesli navigasyon aylık 10 yıllık 40 tl..

metnes71

Üye
bende yükledim zamanında ama lehçe..googleda çevirdim uğraşmaya değmez..mfjf1 yükleyin ısrarla söylüyorum route66 sorunsuz ..türkiye haritası ücretsiz türkçe sesli navigasyon aylık 10 yıllık 40 tl..

route 66 bende yüklü onu tek geçerim , hatta yıllık lisans almayı düşünüyorum.

TasteKiN

TasteKiN

Üye
nedendir bu navi aşıklığı :hmmm

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
nedendir bu navi aşıklığı :hmmm
Katılıyorum sana.Zamanında merakımdan bende kurdum denedim.İngilizce olarak kullanabiliyorsunuz programı.Amma velakin mevcut haliyle Türkiye için harita dışında bir yer uyarısı veriyor.İşin özünde bu program offline değil yani internete erişmek zorunda.

mkeles84

Üye
Katılıyorum sana.Zamanında merakımdan bende kurdum denedim.İngilizce olarak kullanabiliyorsunuz programı.Amma velakin mevcut haliyle Türkiye için harita dışında bir yer uyarısı veriyor.İşin özünde bu program offline değil yani internete erişmek zorunda.

Ben de offline diye kurmuştum, falan istedi vazgeçtim. Java uygulaması olarak sitede verilen diğer 2 programa göre daha özenilip hazırlanmış gibi duruyor. Bir de resimlerden anladığım kadarıyla görüntüsü daha hoş. GoogleMaps bile işim görüyor benim. Avea 1 aylık 8 liraya 100 mb almıştım, yetiyor da artıyor bile

algebra1978

Üye
navi expert in pass i varmı?

Dj_JoSePH_

Üye
navi expert i kurdum çalıştı ama aktivasyon falan istiyor mail adresimi istiyor yazıyorum next diyorum ama bağlantı hatası veriyor sonra. bağlantımı doğru seçiyorum ama düzelmiyor sorun nedir bilen var mı??

Takipçi Satın Al

Üst Alt