Samsung GOOGLE NEXUS S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Samsung GOOGLE NEXUS S
arkadaşlar aranızda alıp kullanmaya başlayan varmı? varsa artıları eksileri neler paylaşırsanız sevinirim almayı düşünüyorum

alan varmıdır bilmiyorum ama netten yaptığım araştırmalara göre galaxy S den hiç bir farkı yokmuşaz bir işlemcisi hızlı bide android 2.3 var ama costum romla galaxy S de 2.3 olabiliyor google yanlış yaptı yine HTC ye yaptırıcaktı telefonu

Konu Sahibi
katılıyorum samsung hayatta almam bu yüzden bu konuyu açtım kullanan varsa görüşlerini paylaşsın diye desire hd alırım bunu almam diye düşünüyorum zaten

nexus hd ? desire hd diyosun sanırım bence htc den şaşma hele sense varken

atakax

Üye
katılıyorum google çok büyük hata yaptı samsungdan nefret eden bir çok kişi varken htc den nefret eden kişi sayısı daha az benim trilyonlarım olsa nexus s almam açıkçası samsunga yaptırıldı diye güzel telefonları yok değil ama satış politikasını sevmiyorum zaten nexus one dan pek bir farkı yok

Konu Sahibi
evet yazdıklarınıza aynen katılıyorum bende bi anti samsung cu olarak hiç mi hiç bu tele ısınasım yok bu teli alırsın tmm android 2.3 var ama 3 veya 4 sene sonrada android 2.3 kalır o zaman kadar 2.4 veya 2.5 te çıkar

3 4 sene mi 4 5 ay sonra 3.0 telefonlara geliyo

şuan için 3.0 tahmini yazılım numarası ama google resmi açıklama yapmadan bişey söylemek saçma olur 1.6dan 2.1 2.2 2.3 diye devam ettiler şimdi 3.x e atlaması bekleniyo ben şaştım valla bu işe

samed453

Üye
bence süper bi telefon ben kullaniyorum iphone 4 daha hizli hiç bi problem cikmadi tutus seklide süper tambir oyun telofonu

telefon güzel kötü değil de şahsen daha fazlasını beklerdim günümüz teknolojisinde yazılım harici hiç bir fazlalığı olmayan bir telefon

werarce

Üye
geç kalmış bir telefon bence artık çift çekirdekli telefonlara geçti artık herkes geçen sene çıkması lazımdı. Bide bu telefon google ın telefonuolduğu için bütün android güncellemelerini alır o yönden korkunuz olmadın nexus one hala alıyorken nexus s kaçınılmaz. Ama elinizde galaxy s veya desire gibi bir telefon varsa kesinlikle almayın derim bekleyip çift çekirdekli bi telefon alın ben böyle yapmayı düşünüyorum

ben vodafon kontratlı desire aldım gayette memnunum çift çekirdek teknolojisi yeni daha iki yıla oturur sistem ve ozaman gerçekten hoş şeyler çıkar ortaya bende yeni bir kontrat yaparım

ferwasd

Üye
samsung bu dünyadaki en kötü telefon mesela samsung galaxy s m vardı 3 kez garantiye gitti sonra sattım şimdi htc hd2 ile nokia 5230 var.samsung en adi marka berbat

fanno

Üye
samsung bu dünyadaki en kötü telefon mesela samsung galaxy s m vardı 3 kez garantiye gitti sonra sattım şimdi htc hd2 ile nokia 5230 var.samsung en adi marka berbat

Kendine gel kardeşim... hangi kritere göre samsung berbat, hangi çıtada en adi marka,,,, kime göre dünyanın en kötüsü.... Benim dayıoğlu samsungun CEO su değil merak etme onun için savunmuyorum sana bu markayı ama..... b.k attığın firma bugün "oturduğun evi yapan kepçeyi den tut" "sana televizyonunu seyrettiren uzaydaki uyduya kadar!" "mutfakdaki tost makinandan tut" "kafayı yardığında girdiğin tomografi makinasına kadar" "ilaç ve petrokimyasal teknolojisinden tut sana bunları yazdığım notebooka kadar yirmibin farklı üretim dalına hizmet veren bi firma.. al azcık burlardada gez ..

şimdi dicen ki bukadar çok şey yapıyo işte bi telefon yapamıyo... sen hiçbişey yapmıyosun! 2 tane 90 lık tesbihden 1 abaküs çıkartabilirmisin bana!!! üretebiliyosan üret üretemiyosan sayğı duy!
gardaş elimdeki telefon samsung d500 7. senesini doldurdu Allahualem! 2 defa pil yedi hala gidicem diyo. bence senin galaxy s de bi problem yokdu. hd 2 in hayırlı olsun yanlız o telefon da g*tu kaybetmeden sen bi abdest al.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...