samsung glxy s2 mi s3 mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vefasiztr

vefasiztr

Üye
    Konu Sahibi
samsung glxy s2 mi s3 mü ?
arkadaşlar ıyı gunler uzun suredır telefon artartırıyorum sgs2 2.el turkıye kayıtlı 950-1,050 civarında ancak 1,050 ye bazı ınternet sıtelerınde sgs3 var btk kadı yok hangısı tercıh konunuz olur bana genıs caplı bi arastırma yapmanızı rıca edıyorum 10 gün sonra almam gereklı yardım lütfn.

miyelin

Üye
kardeş sgs2 nin sahibnden.com da 2. elini 800-850 ye bulursun hemde yurt içi garantili olur. s3 alırsın garantisiz flan sonra kapanır açtırmak için 200 tl daha verirsin, anlican hiç hoş olmaz. ikisininde ram miktarı aynı 1 gb, s3 'ün arkasında lokomotif gibi işlemci var, doğal olarak rami sömürüverecek ve ekranda büyük olması nedeniyle geçişlerde donmalar olması kaçınılmaz...

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
darbeci_001

darbeci_001

Üye
kardeş sgs2 nin sahibnden.com da 2. elini 800-850 ye bulursun hemde yurt içi garantili olur. s3 alırsın garantisiz flan sonra kapanır açtırmak için 200 tl daha verirsin, anlican hiç hoş olmaz. ikisininde ram miktarı aynı 1 gb, s3 'ün arkasında lokomotif gibi işlemci var, doğal olarak rami sömürüverecek ve ekranda büyük olması nedeniyle geçişlerde donmalar olması kaçınılmaz...

hocam bende s3 var ama en ufak bır donma söz konusu olmuyor gecıslerde artık 4 cekırdek var ve hem muzık hemde oyunlarda en ufak bır kasma olmuyor ve ram ı sömürme olayıda dedıgınız gıbı degıl . acıkcası yazdıklarınızla s3 un bı alakası yok.

vefasiztr
hocAM bence s 2 alma. alacaksan tam al s3 al. dediğim gibi işlemcisi cok hızlı ınternet hızı tartısılmaz. banada söylemişlerdı arakdaslarım alma yok cok buyuk yok donmalar olur yok bılmem ne vala hıcde pişman değilim ben telefonumdan. ben tavsıye ederim. bak mesela akakce.comdan bak yada yeniçarşim.comdan bak gerekıyosa suandakı butcenın uzerıne 200 fazla ver en ıyısı olsun kafan rahat olsun daha sonra s2 den hevesın gectımı s3 ıstıyeceksın emın ol. sne benı dınle s3 al. 2 yıl hgarantılı olsun ama al. telpa basarı kvk olması sart degıl 2 yıl garantılılıer daha ucuz ıstanbulda tamıratı yapılır.saygılar sevgıler... :)

• Beğen
Tepkiler: LORİEN
TeAmo42

TeAmo42

Üye
Konuda sana yeterli açıklamayı yapabilirim sanırım :) 1050 Tl param vardı sen gibi aynı düşüncede kaldım. Garantili 2.el S2 mi yoksa Garantisiz 2.El S3 mü diye. Ben s3 ü tercih ettim. çünkü s2 den çok üstün çok daha iyi. garanti benim için o kadar önemli değil iyi bakıldıgı sürece bozulacagını düşünmüyorum.

tarxhn

tarxhn

Üye
s3 al dostum zaten yurtiçinde garantili oldugu için serviste sorun çıkmıyor

biology

Üye
arkadaşlar s3 sorunluymuş diye duydum doğrumu ?

vefasiztr

vefasiztr

Üye
    Konu Sahibi
nasıl sorunluyus diye duydun kardes bilgi verirmısın ya 2 3 arkadasım s3 aldı ve keske s2 de kalsa ıdık dıyorlar zaten benım rom la ram la işim olmaz ugrasamam sadece telefonum oturdugum yerden ıslerımı gore bilmem için diyorum sizin fikirleriniz benım dusunceme yon verıyor o yuzden arastırıyorum.

TheMadness

TheMadness

Üye

donmalar yok. kayıt olayına katılıyorum.

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar s3 sorunluymuş diye duydum doğrumu ?

çakıl mavisinin arka kapaklar sorunluydu piyasaya sürülmeden imha edildi 600.000 kapak. sorunlu falan değil.

vefasiztr

vefasiztr

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar su ılana bakarmısınız yorumlarınızı beklıyorum lınk yapıstırmanın sakıncası yoktur ıns.

blacktalon

blacktalon

Üye
Arkadaşımda var s3 ekranı güzel film ve oyunlarda güzel gider ve donma vs olmuyor ama keşke ram 2gb olsaydi insanın ici rahat olurdu

newguard

newguard

Üye
ya s3 un hic bi problemi yok hemde yazilimsal olarak 4.1 destekli s2 alsan nolur hic bisey olmaz ama s2 ye en fazla 1 2 tane daha guncelleme gelir ama s3 daha yeni bi cihazalmsiken en iyi sini almak mantikli bence

LORİEN

LORİEN

Üye
geçen hafta abime s2 bana s3 aldık şunu söyleye bilirim s3 bi harika

tgb92

Üye
s3 tabikiiii ..

bilaldemir34

bilaldemir34

Üye
Bence s3 alicagina iphone al s3 un ekrani cok buyukmus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt