Samsung gio'mu huawei ideos x5'mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karayel90

karayel90

Üye
    Konu Sahibi
Samsung gio'mu huawei ideos x5'mi
Arkadaşlar yakın zamanda yeni telefon alacağım şimdi kullandığım cihaz vodafone 945 sizce huawei ideos x5 mi alayım samsung gio mu ama huawei ye overclock yapılıyor galiba samsunga yapılmıyor o yüzden huawei almayı düşünüyorum görüşleriniz benim için önemlidir

Lenneth

Üye
Ideos x5 donanım olarak daha güçlü bir cihaz.

Sertug1991

Sertug1991

Üye
dostum ben gşo yu kullanıyorum çok memnunum ama yinede karar senin

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
gio yu tavsiye ederim ikisininde ekran çözünürlüğü aynı ama ideos daha büyük pixellenme daha çok olur

baranselona

baranselona

Üye
Kesinlikle huawei. Giodan daha ustun bi smartphone....flashplayer-3.8inc yani daha genis ekran-5 mp flashlı hd kamera- adreno 205 gpu(daha iyi ekran karti)-1500 mah batarya- daha iyi cozunurlukte ekran - 480x800 hd oyunlar - cok daha yksek ram ve rom- 2 kati hizli internet.... ustun olan ozelliklerinden bazilari...

byeblade

Üye
gio yu tavsiye ederim ikisininde ekran çözünürlüğü aynı ama ideos daha büyük pixellenme daha çok olur
ne alakası var telefondan anlsmadığın belli gio ile ideos x5 in ekranını yan yana getir bi bak aradaki farkı

TheCower

TheCower

Üye
Yani ideos x ezer yahu.

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
flash pğlayer umrumda değil diyorrsan gio alabilirsin

ben ideos x5 kullanıyorum miui rom kullanıyorum 1 ghz işlemci süper rom herşeyi yapabiliyorum

karayel90

karayel90

Üye
    Konu Sahibi
Ok elimde baya bi telefon var samsung e250 nokia 6630 ve e65 vodafone 945 falan bunları satacam para yetmesse bide hiç kullanmadığım samsung 320 gb harddiskide satacam onların parasıyla almayı düşünüyorum babama muhtaç kalmayayım diye :D

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
satacağın para x5 için yetmez bence ama t20 yide düşünebilirsin. flashlı browser yükleniyor

Kingmortall

Kingmortall

Üye
huawei işlemci ve özellik bakımından şu anda önde saydıklarının arasında bende huawei derim ama onunda 2 eli sorun bi zaman sonra telefondan sıkılırsın telefoncu çin malı diye fazla para vermez zarar edersin

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Ok elimde baya bi telefon var samsung e250 nokia 6630 ve e65 vodafone 945 falan bunları satacam para yetmesse bide hiç kullanmadığım samsung 320 gb harddiskide satacam onların parasıyla almayı düşünüyorum babama muhtaç kalmayayım diye :D
bu parayla ace alabilirsin gio yada ideos x5 alma

mkemalynd

mkemalynd

Üye
x5 tabi ki ;) gio ya oranla daha güçlü

baranselona

baranselona

Üye
ace mı? o telefon kesinlikle o parayı haketmiyor...

umutku84

umutku84

Üye
X5de radyo yok mu gerçekten ya öyle duydum

TheCower

TheCower

Üye
Yokmuş. Zaten android telefon yüzlerce pro bulursun. Sanki radio dinleyen var yapmayın Allah aşkına yaa benim telde radio var da ne işe yarıyo

siberson

siberson

Üye
arkadaşım ben 3 haftadır x5 kulanıyorum yok böyle bir sey interneti olsun, oyun performansı olsun on numara telefon vereceğin parayı sonuna kadar hakediyor ace,gio hikaye bunun yanında boyle diyim böyle anla:))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt