samsung gio android market sorunu

Konu Sahibi
samsung gio android market sorunu
Merhaba arkadaşlar.

Telefonumda anroid markette "yepyeni uygulamalar" kısmına girince "market uygulamas beklenmedik şekilde durdu " hatası veriyor ama onun dışon populer uygulamaları yada benim arama bölümünden buşduğum uygulamalara bir sorun yok. telefonu alalı henüz 1 hafta bile olmadı. Nasıl düzeltirim?

İşletim sistemi: android 2.3.3 rootsuz

Konu Sahibi
Peki bunu nasıl yapıcam?

ayarlar > telefon hakkında > güncelle dedim ama güncelleme yok dedi ? Başka nasıl yapabilirim. Ve market sürümünü nerden öğrenebilirim.

Forumda mevcut yeni market sürümü veya android markettede vardır.

61semih

Üye
guncelleyınce o sorun kalmıyor.şu google turkıye ıle sorunu cozsede sınırsız ındırebılsek uygulamaları telefonlarımıza markettten

Konu Sahibi
telefonun market gibi sistem aracını başkasının uploadladığı bir şeyi telefonuma yüklemek istemiyorum. Markete baktım var ama sadece anroid 3.0 ve üstü yazıyor

O6UZH4N

Üye
bende yeni bir telefon almayı düşünüyorum iphone olmazsa android yeri degil ama root ne ?

Konu Sahibi
Android marketi nasıl güncellerim legal yollardan yada bu sorunu nasıl hallederim bilen yok mu ?

umutku84

Üye
bende yeni bir telefon almayı düşünüyorum iphone olmazsa android yeri degil ama root ne ?
iphone'daki jailbreak gibi bişey telefon üzerinde admin oluyosun istediğin uygulamaları kaldırıyosun mhz'i ayarlıyosun pil ömrünü uzatıyo mhz düşürünce marketi sınırsız kullanıyosun bıla bıla..

Konu Sahibi
başka çözümü olan ?

ya market 3.1.3 ü yükle garantiden çıkmaz ve eskiye döndürebilirsin