Xx_HoGaN_xX
Üye
Samsung genoa, star ve corby için uygulama, oyun, 3'lü duvar kağıtları ve e kitap okuyucu programı
Arkadaşlar ben çok aradım bunları, çoğunu denedim çalışıyor. Oyunlarda sorun yok çoğunu yükledim oynadım. Özellikle street fighter harika. Chunlie yi dövmeye bayıldım
. E kitap harika ama UTF-8 de açmanız lazım. Word dosyalarını denedim açtı ve sayfayı otomatiğe de ayarlayabiliyorsunuz. Neyse uzun lafın kısası linkler aşağıda. İnşallah arasında işinize yarayan uygulamalar olur. Bir teşekkürü çok görmeyin. Allah yazan parmaklarınızı aşındırmasın
. Genoa da sorusuz çalışıyor diğer modellerde sorun çıkabilir.Bu arada 3'lü duvar kağıtları bende olmadı, birde siz deneyip cevap yazın.
E-book açıklaması.
Foliant, Java destekli bir e-kitap uygulamasıdır.
Temel özellikleri ;
> TXT ve FB2 formatı desteği
> İnternet üzerinden kitap arama ve indirebilme
> True type yazı tipi desteği
> Uygulama ekranını 90,180 ve 270 derece döndürebilme
> Dahili İngilize - Rusça çeviri programı
> WIN-1251, ISO-8859-5, UTF-8, KOI8R, DOS desteği
> Proil ayarları
. E kitap harika ama UTF-8 de açmanız lazım. Word dosyalarını denedim açtı ve sayfayı otomatiğe de ayarlayabiliyorsunuz. Neyse uzun lafın kısası linkler aşağıda. İnşallah arasında işinize yarayan uygulamalar olur. Bir teşekkürü çok görmeyin. Allah yazan parmaklarınızı aşındırmasın
. Genoa da sorusuz çalışıyor diğer modellerde sorun çıkabilir.Bu arada 3'lü duvar kağıtları bende olmadı, birde siz deneyip cevap yazın.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
E-book açıklaması.
Temel özellikleri ;
> TXT ve FB2 formatı desteği
> İnternet üzerinden kitap arama ve indirebilme
> True type yazı tipi desteği
> Uygulama ekranını 90,180 ve 270 derece döndürebilme
> Dahili İngilize - Rusça çeviri programı
> WIN-1251, ISO-8859-5, UTF-8, KOI8R, DOS desteği
> Proil ayarları