Samsung GenoA İçin Tam Ekran Oyun Yada Tema?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

prmikel2

Üye
    Konu Sahibi
Samsung GenoA İçin Tam Ekran Oyun Yada Tema?
Ya arkadaşlar Samsung GenoA için Tam ekran Dokunmatik Oyun yada Tema bilen varmı?:bilmm
Bilen varsa ve paylaşırsa sevinirim.

Teşekkürler...:bigstar:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1929612

veliyavas

veliyavas

Üye
arkadaş bosuna arama o telefom dan bıktım artık ona hiç birşey yüklenmiyor

schorpion

Üye
arkadaşlar iyi akşamlar ben samsun genoa tv kullanıyorum telefona rahatlıkla oyun yükleyebildim ama bu telefonda klavye yok bu yüzden msj yazmak zor oluyor ama yüklediğim bir oyunda ismimi yazmak için oyunun klavyesinin çıktığını gördüm demek ki bu telefona klavye yüklenebilir ben biraz araştırdım ama java olarak bu programı bulamadım sizin bildiğiniz bir program varsa yazarmısınız. çözünürlük 240x320 teşekkürler

fatih505

Üye
hay ben bole işin

schorpion

Üye
arkadaşlar samsung genoa tv mükemmel bir telefon herşey yapılabiliryor neredeyse oyun vb. java programlar rahatlıkla çalışıyor. genoa için oyun arayanlar da google ye 320x240 dokunmatik oyunlar yazdığında bir sürü oyun karşısına gelecek .jar uzantılı bütün oyunları destekliyor telefon. ama genoa için tema yok genoa tv için ise tema bulunabiliyor :)

Dartacnan

Üye
ya oyunları indiriyorum ama java hatası diyorr :)

buse__

Üye
yaaa çıldırıcamm Allah rızası ıcın bı tem abulun yaa b*ok gıbı temalaaar

bursa1616

bursa1616

Üye
tsklerrrrrr

speactor

Üye
Ben genoa telefonuma istediğim oyunu kuruyorum ve java oyun hafızası 4mb olan bu telde ben hafızayı 100mb ye çıkarmayı başardım çok büyük uğraş sonrasında yaptım

-burak_

Üye
kardeşim nasıl 100mb yükselttin bi açıklama yaparmısın

Berk.Ozarslan

Berk.Ozarslan

Üye
Ben genoa telefonuma istediğim oyunu kuruyorum ve java oyun hafızası 4mb olan bu telde ben hafızayı 100mb ye çıkarmayı başardım çok büyük uğraş sonrasında yaptım

Bizede Sölersen Sevinirm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt