samsung gelen arama nasıl cevplanır acilllllllllll!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zeycey

Üye
    Konu Sahibi
samsung gelen arama nasıl cevplanır acilllllllllll!
arkadaşlar ben daha bugün monte aldım.ama gelen aramaları cevaplayamıyorum.tl.çaldığında otomatik tuş kilidi oluyo.kilidi açmak için kilit tuşuna basılı tutun diyor basıyorum altta ''tuşlar''diye bi yazı çıkıyo basıyorum rakamlar çıkıyor.ne yapmam lazım...normalde kilit tuşu çalişıyor..lütfen yardımcı olun..

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
açma tuşuyla elbette

zeycey

Üye
    Konu Sahibi
açma tuşuyla elbette
tmm açma tuşuyla onu biliyorum ama...sizdede mi anlattığım gibi oluyo. peki neden görüşme fonksiyonlarını kullanmak için kilitleme tuşunu basılı tutun diyor.ben kilitleme tuşuna basmadanda cevaplayabiliyorum.lütfen kusura bakmayın ama bana detaylı anlatırmısınız telefonunuz çaldığında size ne komut geliyo? siz ne yapıyosunuz? ekranda ne yazıyor?.lütfen yardımcı olun.kafam almadı bi türlü

--------------- Ekleme ---------------

birde ekrandaki kırmızı 'r' işareti neyin nesidir..yardımcı olursanız sevinirim.

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
teli yüzünüzetuttuğunzdakaza ile dğmeleri engllemek içn

zeycey

Üye
    Konu Sahibi
teli yüzünüzetuttuğunzdakaza ile dğmeleri engllemek içn
eyvallah ...çooooooook teşekkür ederim..o komut tl.u cevapladıktan sonrası içinmiş..birde şu kırmızı r olayını cvplasan olmazmı?

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
montem yok tam bir bilgim yok o konuda

alpay7541

alpay7541

Üye
E işaredi Edgedir yani o an operatör sunucuyla veri alışverişi yapılıyor. sen onu r görmüş olmayasın

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
olabilir

zeycey

Üye
    Konu Sahibi
E işaredi Edgedir yani o an operatör sunucuyla veri alışverişi yapılıyor. sen onu r görmüş olmayasın
hayır yaaa kırmızı r işareti hala var..mavi e den ayrı olarak var bu işaret

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt