ZeuSParatoR Üye Konu Sahibi Memnuniuetle Ekletim ama böyle kuru kuru ekle deme ile olmaz yok mu bir oyun uygulama isteg
muratcan1999 Üye Bişey sorcam xp bilgisayar var benim değil ondan galaxy s3 bağlayınca görmüyor nedenini bilen varmı :confused:
Bişey sorcam xp bilgisayar var benim değil ondan galaxy s3 bağlayınca görmüyor nedenini bilen varmı :confused:
ZeuSParatoR Üye Konu Sahibi Arkadaşlar bu aralar yoğunum ekleyemedigim icin Özür dilerim en kısa zamanda yüklenecek dostum xp ye s3mini de bağlanmıyor.
Arkadaşlar bu aralar yoğunum ekleyemedigim icin Özür dilerim en kısa zamanda yüklenecek dostum xp ye s3mini de bağlanmıyor.
bybrock Üye Benim telefonda galaxy s duos benide eklersen sevinirim ayrica benim telefona rom bulamadim bana bulabilirseniz çok iyi olur.
Benim telefonda galaxy s duos benide eklersen sevinirim ayrica benim telefona rom bulamadim bana bulabilirseniz çok iyi olur.
reflex Üye Noldu konu kapandimi? Kimse bakmiyo beni de ekleyin. Bide doktor web antivirüs 9 lisanli istiyorum telefonun s4 mini
Noldu konu kapandimi? Kimse bakmiyo beni de ekleyin. Bide doktor web antivirüs 9 lisanli istiyorum telefonun s4 mini
debug06 Üye S4 miniye ne zaman güncelleme gelecek? Daha doğrusu güncelleme geldi de Türkiye için ne zaman yayınlanacak. Bizi unuttular sanırım
S4 miniye ne zaman güncelleme gelecek? Daha doğrusu güncelleme geldi de Türkiye için ne zaman yayınlanacak. Bizi unuttular sanırım
reflex Üye debug06' Alıntı: S4 miniye ne zaman güncelleme gelecek? Daha doğrusu güncelleme geldi de Türkiye için ne zaman yayınlanacak. Bizi unuttular sanırım Genişletmek için tıkla ... Direk 4.4 verebilirler
debug06' Alıntı: S4 miniye ne zaman güncelleme gelecek? Daha doğrusu güncelleme geldi de Türkiye için ne zaman yayınlanacak. Bizi unuttular sanırım Genişletmek için tıkla ... Direk 4.4 verebilirler