Samsung Galaxy Y S5360 ve Nokia Asha 311 Karşılaştırma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sebastianHMET

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Y S5360 ve Nokia Asha 311 Karşılaştırma
Merhabalar MaxiCep forum halkı.

Öncelikle foruma yeni katıldım ve bilgilerinize güvenerek sizlerle birşey danışmak istiyorum başlıktada belirttiğim gibi.
Yeni bir telefon almaya kararlıyım eski telefonum bozuldu. İstediğim telefonlarda en fazla 360 TL en düşük 300 TL arası olması. Aklımda olan Samsung Galaxy Y S5360 ve Nokia Asha 311 telefonlarını karşılaştırdım ve çok büyük farkın olmadığını gördüm. Benim için önemli olan tek fark Nokia Asha'nın Standart bir işletim sistemine sahip olması Samsung Galaxy'nin ise Android sisteme sahip olması. Sizce + ve - yönleriyle farkları nelerdir hangisini önerirsiniz ve Standart , Android arasındaki fark nedir ?

Cevaplarınızı merakla bekliyorum. Yardımlarınızı esirgemeyin.

Kerim.336

Üye
O fiyata alacagin android ile androidin tadini cikarmayi birak androidden nefret edersin.asha hakkinda bilgim yok ama galaxy y alma.illa android istiyosan gio daha iyidir

sebastianHMET

Üye
    Konu Sahibi
Bilgiler için teşekkürler kerim. Daha çok bilgiye sahip arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

defterdarr

Üye
Asha hic bi ise yaramaz gio filan bak

Black-killing

Black-killing

Üye
Şuanlık bi takozla idare et para biriktir aksi takdirde 2 telefonda eziyet çektirir.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ucuz bir fiyata android almak akıl kârı değil alanlar da pişman oluyor fiyata 2.el Nokia 603 bulabilirsen al ama bulacağını pek sanmıyorum inşallah bulursun. Ama Seçimin o fiyata Samsung olmasın çünkü geçmişinde kötü bir iz bırakır markadan soğursun Nokia'yı al bence.

sebastianHMET

Üye
    Konu Sahibi
İdare edicek bir takozum bile yok anlıyacağın. Normalde az ile yetinebilen tarzda bi insanım fakat şuan ciddi anlam ihtiyacım var. Bir telefondan çok beklentileri olmayana ama 360 TL verdiysem onun hakkını verebilcek bir telefon istiyorum. Konu bu.

sebastianHMET

Üye
    Konu Sahibi
Önerin için teşekkür ederim dediğin telefonu incelicem. Benimde aklımda Nokia Asha 311 var. Tek isteğim beni 3 4 yıl idare etsin yeterli.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Oyun uygulama falan işim olmaz basit oyunlar bile yeter diyorsan ideal bir telefon.

Black-killing

Black-killing

Üye
Uzun kullanışlı ve kaliteli telefon istiyorsan asha ideal alınabilir cihaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt