Samsung Galaxy Xcover 2 resmi olarak duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Xcover 2 resmi olarak duyuruldu
Akıllı telefon pazarının lider isimlerinden bir tanesi olan Samsung, yeni akıllı modelleri ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Firma dayanıklı yapısı ile öne çıkan akıllı telefon modellerinden bir tanesi olan Galaxy Xcover modelinden sonra halefi olan Galaxy Xcover 2 modelinin duyurusunu gerçekleştirdi.

Yeni akıllı telefon selefi gibi dayanıklı bir yapıda geliyor. IP67 dayanıklılık sertifikasına sahip olan Samsung Galaxy Xcover 2, suya ve toza karşı dayanıklı. Teknik özeliklerine bakacak olursak eğer, yeni akıllı telefon 4″ büyüklüğünde WVGA çözünürlüğünde dokunmatik TFT ekran ile birlikte geliyor.

Samsung Galaxy Xcover 2, 1Ghz saat hızında çalışan işlemciden güç alıyor. Samsung‘un Touchwiz arayüzüne sahip Google Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemi üzerinde çalışıyor. Arka yüzünde yer alan 5MP kamerası 720p video kayıt gerçekleştirebilirken, ön yüzde görüntülü konuşma için VGA kamera yer alıyor.

BURADAN detayları öğrenebilirsiniz.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Symbian Telefonlardan Bile Kötü :P:+Teşekkürler

Samet.25

şeklini hiç begenmedim tuslardakı sımgeler berbat ayrıca ekran cok kucuk durmus

MaxipmaN

Üye
çok tipsiz

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar sağlam bir telefon olduğu için samsung bu telefonun tasarımına dikkat etmesine gerek kalmamış. Yüzücüler, dağcılar ve diğer sporcular için iyi bir tercih olur.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
tasarım mağduru :(

lordufuk

lordufuk

Üye
Bunebe böyle telefonm u olur |-)

pckobat_78

Üye
Farklı bir telefon olmuş bende çok beğenmedim...

Kerim.

Kerim.

Üye
Tipe bak:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt