FordFocus RS Üye Konu Sahibi seytan_avcisi' Alıntı: 1 kere konuşma sırasında ses yükseltmeye bas sürekli yüksek çıkar ses. Genişletmek için tıkla ... nasıl anlayamadım?? - - - Eklendi - - - arkadaşlar cevaplarınız için tşk ederm ama ray herşeyiyle güzel yalnız ekran küçük gerçekten yoksa almal için bi engel yok
seytan_avcisi' Alıntı: 1 kere konuşma sırasında ses yükseltmeye bas sürekli yüksek çıkar ses. Genişletmek için tıkla ... nasıl anlayamadım?? - - - Eklendi - - - arkadaşlar cevaplarınız için tşk ederm ama ray herşeyiyle güzel yalnız ekran küçük gerçekten yoksa almal için bi engel yok
Never_Back_Down Üye kerim336' Alıntı: cm9 ve cm10? Genişletmek için tıkla ... Ray bildiğimkadarıyla stable cm9 aldı ve cm10 da portlandı
kerim336' Alıntı: cm9 ve cm10? Genişletmek için tıkla ... Ray bildiğimkadarıyla stable cm9 aldı ve cm10 da portlandı
FordFocus RS Üye Konu Sahibi Narutodth' Alıntı: Ufak ekran sevmiyorsan kesinlikle wonder (3.3" çok küçük ) Genişletmek için tıkla ... önerin için saol
Narutodth' Alıntı: Ufak ekran sevmiyorsan kesinlikle wonder (3.3" çok küçük ) Genişletmek için tıkla ... önerin için saol
CasuS_87 Üye Narutodth' Alıntı: Ufak ekran sevmiyorsan kesinlikle wonder (3.3" çok küçük ) Genişletmek için tıkla ... 3.5 değilmiydi ray ?
Narutodth' Alıntı: Ufak ekran sevmiyorsan kesinlikle wonder (3.3" çok küçük ) Genişletmek için tıkla ... 3.5 değilmiydi ray ?
Kerim. Üye _SurgeoN_' Alıntı: Ray bildiğimkadarıyla stable cm9 aldı ve cm10 da portlandı Genişletmek için tıkla ... Arkadas wonder da 4.0 yok demiş ondan yazdım - - - Eklendi - - - CasuS_87' Alıntı: 3.5 değilmiydi ray ? Genişletmek için tıkla ...
_SurgeoN_' Alıntı: Ray bildiğimkadarıyla stable cm9 aldı ve cm10 da portlandı Genişletmek için tıkla ... Arkadas wonder da 4.0 yok demiş ondan yazdım - - - Eklendi - - - CasuS_87' Alıntı: 3.5 değilmiydi ray ? Genişletmek için tıkla ...
Kerim. Üye CasuS_87' Alıntı: bilmiyodum ya kusura bakma Genişletmek için tıkla ... Ne kusru ya n'olcak
15097 Üye Emma-Watson' Alıntı: xperia u alsın ertesi gün helvasını yeriz Genişletmek için tıkla ... aynen
Emma-Watson Üye Penci Hoca' Alıntı: Ben de bugun yeni xperia ray aldim tavsiye ederim!! Harika bi tel Genişletmek için tıkla ... 4.0 yükledin mi ?
Penci Hoca' Alıntı: Ben de bugun yeni xperia ray aldim tavsiye ederim!! Harika bi tel Genişletmek için tıkla ... 4.0 yükledin mi ?
Kerim. Üye Penci Hoca' Alıntı: Ben de bugun yeni xperia ray aldim tavsiye ederim!! Harika bi tel Genişletmek için tıkla ... aidın ha sonunda.hayırlı olsun
Penci Hoca' Alıntı: Ben de bugun yeni xperia ray aldim tavsiye ederim!! Harika bi tel Genişletmek için tıkla ... aidın ha sonunda.hayırlı olsun
Penci Hoca Üye Emma-Watson' Alıntı: 4.0 yükledin mi ? Genişletmek için tıkla ... hayr kendi orjinal yazlimi!! - - - Eklendi - - - kerim336' Alıntı: aidın ha sonunda.hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... tesekkur ederim.
Emma-Watson' Alıntı: 4.0 yükledin mi ? Genişletmek için tıkla ... hayr kendi orjinal yazlimi!! - - - Eklendi - - - kerim336' Alıntı: aidın ha sonunda.hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... tesekkur ederim.
EneSismanoglu Üye Bence Xperia Ray al. Sar değeri düşük olan Sony telefonlardan, ekran biraz küçük ama donanım iyi.