arkadaşlar bu telefonda güncelleme alır mı?
The Shadow Üye canavar195' Alıntı: Tmm ama bilgiyi nereden alıyorsunuz kesin midir Genişletmek için tıkla ... Evet kesin. İzle ve gör
canavar195' Alıntı: Tmm ama bilgiyi nereden alıyorsunuz kesin midir Genişletmek için tıkla ... Evet kesin. İzle ve gör
The Shadow Üye canavar195' Alıntı: Bende takip etmek istesem nereden bakabilirim Genişletmek için tıkla ... Hicbir yerden. Sammobile daki samsung guncelleme listelerinde telefonun adi bile gecmiyo
canavar195' Alıntı: Bende takip etmek istesem nereden bakabilirim Genişletmek için tıkla ... Hicbir yerden. Sammobile daki samsung guncelleme listelerinde telefonun adi bile gecmiyo
canavar195 Üye Konu Sahibi Tmm anladım yinede bekliyelim samsungun işi belli olmaz bir sürpriz yapar belki
The Shadow Üye canavar195' Alıntı: Tmm anladım yinede bekliyelim samsungun işi belli olmaz bir sürpriz yapar belki Genişletmek için tıkla ... Nerdeee
canavar195' Alıntı: Tmm anladım yinede bekliyelim samsungun işi belli olmaz bir sürpriz yapar belki Genişletmek için tıkla ... Nerdeee
The Shadow Üye Treksimut' Alıntı: boş umut MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Aynen
Treksimut' Alıntı: boş umut MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Aynen
Silinen Üye 2313801 Kapalı Hesap Barondan doğru sozler MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Son düzenleme: 28 Haz 2014
The Shadow Üye Treksimut' Alıntı: Baromdan doğru sozler MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Barom
Treksimut' Alıntı: Baromdan doğru sozler MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Barom
teknolojibaronu Üye Treksimut' Alıntı: Baromdan doğru sozler MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... baroM değil baro"N"
Treksimut' Alıntı: Baromdan doğru sozler MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... baroM değil baro"N"
Silinen Üye 2313801 Kapalı Hesap Hayır yani sen baromsun anlamında MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.