Samsung Galaxy W Yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy W Yardım.
Merhaba 1,5 haftadır galaxy w kullancısıyım aslında beğeniyorm ama bi sorun var ,
işlemcisi 1ghz olmasına rağmen çok yavaş geliyo bana. ana menüye dönerken bile 3-4 saniye bekliyorm . çokta uygulama yok rami sürekli boşaltıyorm önbelliği temizliyorm gerekli şeyleri yapıyorum yani.

Olan uygulamalar :

Facebook
Magic Pioana
WhatsApp
Shazam
Eart HD Free ( widget)
Çeviri
Twitter
Dropbox
Youtube
Instagram
Facebook Messenger
Antivirüs AVG
Viber
El Feneri
Messenger Live
PlayerPro
Angry Birds
Startup Manager
FxCamera
TeamViewer
Chess Free
Pil+
RAM Booster
Memory Status
History Eraser Pro
Barkod tarayıcısı
Önbellek temizleyicisi
Glow Hockey 2 PRO
Easy Metal Detec..
Advance Task Killer

sizce normal mi kasması ? Cihaz root değil yapmayı düşündüm ama nasıl yapacağımı bilmiyorm ve ayrıca garanti dışı kalmaması için sistemi tekrar kuramam yani bilmiyorm ilk android cihazım sıkıntı olur diye root düşünmüyorm .
:S

- - - Eklendi - - -

ups upssssssss.

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Custom rom yükle tavsiyem cyanogenmod

enaa_881

enaa_881

Üye
kardes adam root yaparsam garanti bozulur diye korkuyor sen rom oneriyosun :)
kardes root u geri alma yolu var da root bu durumda isine yaramaz heralde

- - - Eklendi - - -

kardes bence su ekstra task killer mis startup manager mis olan uygulamalari sil gerek yok onlara samsungun kendi task manager i yeter

- - - Eklendi - - -

yani en azindan bana yetiyo

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Root işlemini nasıl yapıcaz bilgisi olan var mı ? birebir yardımcı olabilicek

- - - Eklendi - - -

bilgisi olan yok mu ?

sadikbircan

Üye
eğer root atmak istiyorsan ilk olarak dosyasını indir ve sdcarda kopyala(external_sd ye değil).Daha sonra telefonu kapat ve açma/kapama tuşu+home tuşu+ses açma ile recovery moduna al.Yanında bir kutu ile android simgesini görünce menü tuşuna (soldaki dokunmatik tuş) basılı tut.recovery menüsü gelene kadar bekle ve gelince elini menü tuşundan çek.ses açma kısma tuşlarıyla hareket ettirerek apply update.zip seçeneğini seç ve sd carddan update.zip dosyanı seçip onayla.Yükleme tamamlanınca reboot system seçeneği ile telefonu yeniden başlat artık telefonun rootlu.Uygulamalarda superuser uygulamasını bulabilirsin.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
bu sdcard tam olarak neresi oluyo yahu ? hafıza kartı nın içine mi atayım yani bi phone var birde normal hafıza kartı nereye atıcam tam olarak

enaa_881

enaa_881

Üye
karses bence root la cozulecek bi sorun degil sen benim dedigim gibi gerksiz programlari sil

By_DİYAR

By_DİYAR

Üye
arkadaşlar bende galaxy w 2.3.6. XXLA2 sürümünü kullanıyorum bir türlü root yapamadım bütün yöntemleri denemdim olmadı Allah rızası için yardım edin ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt