Samsung Galaxy W oyun performansı vs.

Sponsorlu Bağlantılar

by*cambaz

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy W oyun performansı vs.
arkadaşlar bu telefon bu oyunları temple runu falan kasarmı ? internet deneyimi nasıl

lolaman

lolaman

Üye
Temple Run ile modern combatı kasmıyo arkadaşımın telefonunda oynadık ama gta3 ü bilmiyorum.

- - - Eklendi - - -

İnternet deneyimi de güzel memnun kalacağına eminim 1.4 ghz işlemci çok güzel performans veriyor.

by*cambaz

Üye
    Konu Sahibi
ya ben bu telefonda gangstar gta modern combat 3 gibi vb güçlü oyunları kasmadan oynarmıyım o yani

by*cambaz

Üye
    Konu Sahibi
peki ramin yükselmesi için neler yapabilirim touchwiz ram kasar mı

by*cambaz

Üye
    Konu Sahibi
swap ?

Deleted.

Üye
deleted

Son düzenleme:
seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
temple run kasıyor arkadaşlar bende hala çözemedim.
modern combat 3te en ufak bir kasılma olmadan oynarken temple runda kasıyor anlamadım gitti.
not:öyle oynanılmayacak kdar kasmıyor ama çokta stabil olmuyor herhalde apk sorunlu
:hmmm

Kerim.

Kerim.

Üye
arkadaslar benim telde de temple kasiyordu.fabrika ayarlari yaptim.telefon cok hizlandi ve temple run da kasmiyor artik.

-Emre

-Emre

Üye
Cok haklisiniz hd oyunlar bile temple run kadar kasmiyor .s

• Beğen
Tepkiler: ozakin70

scaner123

Üye
Arkadaslar ayni dertlerden muzdariptim tek kelime ile tel i root layin gereksiz samsung uygulamalarini filan silin canavar gibi oynatiyor oyunlari ;-)

xxyasinreisxx

Üye
benim telefonda galaxy w ama temple run 2 en yüksek grafik ayarlarında oynuyorum 0 kasma var yalnız gta 3 oynarken normalde güzel oynanıo kasma felan yok arada 40 45 saniye geçince tak donuyor anca bataryayı çıkarman lazım gta 3 sanırsam apk dan dolayı

Kerim.

Kerim.

Üye
konu hort:zzz::zzz:

Heroata

Heroata

Üye
benim telefonda galaxy w ama temple run 2 en yüksek grafik ayarlarında oynuyorum 0 kasma var yalnız gta 3 oynarken normalde güzel oynanıo kasma felan yok arada 40 45 saniye geçince tak donuyor anca bataryayı çıkarman lazım gta 3 sanırsam apk dan dolayı

Gta 3u 1.3apksini indir ama wifi ile cekme adreno sdsini indir. Vice city daha iyi

Ziya Aygün

Ziya Aygün

Üye
Gta3ü wonderda oynamanız için v1.0 apksını yüklemeniz ve datayı wifi le çekmeniz lazım ben öyle yaptım ve kasmadan atmadan oynanıyor Wonderda. Ayrıca MC3, MC4, Wild Blood gibi oyunlar kasmadan oynanıyor. Temple Run biraz kasıyor. Oyundan dolayı büyük ihtimal.

Buyrun GTA3 1.0;