Samsung Galaxy W Orjinal Recovery

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sago 44 Barça

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy W Orjinal Recovery
Arkadaslar ben cyanogen 9 yuklemek icin cwm recovery ve root kurdum . Daha sonra garantilik bir problem oldu ve ben de root u kaldirdim ancak cwm hala duruyor ve bir turlu kaldiramiyorum kaldirmanin bir yolu varsa lutfen soyleyin eger yoksa galaxy w nin orjinal anroid recovery sini ve kurulumunu biri soyleyebilir mi ?

Kerim.

Kerim.

Üye
Odinden stok rom atacaksin

sadikbircan

Üye
Cwm ve rootu kaldırsan bile cm9 varken garanti geçerli olmaz zaten.Stock roma dönmen gerekir.Bunun içinde odinle stock rom yüklemek en iyisi.Herşeyi sıfırlayıp telefonu garantili hale getirmenin en kolay yolu bu.Bunun için cm9 konusu altındaki videolu anlatımdan yararlanabilirsin.

Sago 44 Barça

Üye
    Konu Sahibi
Cwm ve rootu kaldırsan bile cm9 varken garanti geçerli olmaz zaten.Stock roma dönmen gerekir.Bunun içinde odinle stock rom yüklemek en iyisi.Herşeyi sıfırlayıp telefonu garantili hale getirmenin en kolay yolu bu.Bunun için cm9 konusu altındaki videolu anlatımdan yararlanabilirsin.
Kardeşim ben cyanogenmod 9 u backup sayesinde sildim şu anda sistemimde yüklü değil, root u da 4 ayrı yolla kaldırdım ancak cwm duruyor bunu nasıl kaldırabilirim ? sorum bu stock rom cwm yi kaldırıyor mu ? kaldırıyorsa uygulamaları nasıl backup yapacağım ?

sadikbircan

Üye
Stock rom cwm kaldırır.Hafıza kartınıza cwm yedeği alın.Stock rom atın garantiye verin.Garantiden gelince yine cwm yükleyip yedeğinizi geri yüklersiniz.

slvestre-99

Üye
xda forumda arastirma yapin bulursunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt