samsung galaxy w hafıza sorunu YARDIMM edin

Sponsorlu Bağlantılar

gamer altuğ

gamer altuğ

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy w hafıza sorunu YARDIMM edin
arkadaşlar samsung galaxy wonder ın kendi hafızası 1 gb ama bir oyun yükleyeceğim sd dosyası 1,17 gb ben şimdi bu oyunu bu telefona nasıl atarım telefon rootlu bu arada

bi de rootlu telefonları hafıza kartıyla çalıştırma varmış benim hafıza kartı 8 gb nasıl atıcam telefona bu OYUNU yardımcı olursanız minnettar kalırım

Pianist07

Pianist07

Üye
SD dosyasını hafıza kartına atacaksın zaten dostum :)

kilicaslan17

Üye
SD dosyalarının %80 i harici karta atınca çalışmıyor ;)
Bende Wonder kullanıyorum ve çözümü buldum.Telefon rootluymuş yapabilirsin o zaman.

http://www.maxicep.com/android-yazi...torybind-root-gerekli-672456.html#post4994716

Biraz karışık gelebilir ilk başta ama çok kolay bir programdır.Takıldığın yer olursa konu sahibine sorarsın.Olmadı bu hafta sonu bana özelden gelirsen programı kullanmana yardım edebilirim.

gamer altuğ

gamer altuğ

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler bi bakıcam

crixaxusak

Üye
Benim telde Galaxy w ve bendede hafiza sorunu var. Telefonu 3 ay once aldim. Garantiden ciksin istemiyorum. Bana da bi cozum yolu soyler misiniz ?

kilicaslan17

Üye
Benim telde Galaxy w ve bendede hafiza sorunu var. Telefonu 3 ay once aldim. Garantiden ciksin istemiyorum. Bana da bi cozum yolu soyler misiniz ?

Telefonu nereden aldınız? Ben Turkcell bayisinden aldım ve root garanti dışı bırakmıyor.Benim telefonum root yaptıktan sonra bozuldu.Bozulma sebebide root yapmış olmamdı fakat ücretsiz onarıp yolladılar telefonu.Başka yerleri bilemem.Ve eğer root yapmazsanız başka çözüm yolu yok :(
Eğer root yapmıyorsanız 1-2 büyük oyun yükleyebilirsiniz.Bitirdikçe siler başkasını yüklersiniz

serif-23

serif-23

Üye
Telefonu nereden aldınız? Ben Turkcell bayisinden aldım ve root garanti dışı bırakmıyor.Benim telefonum root yaptıktan sonra bozuldu.Bozulma sebebide root yapmış olmamdı fakat ücretsiz onarıp yolladılar telefonu.Başka yerleri bilemem.Ve eğer root yapmazsanız başka çözüm yolu yok :(
Eğer root yapmıyorsanız 1-2 büyük oyun yükleyebilirsiniz.Bitirdikçe siler başkasını yüklersiniz

bende de ayni sorun var ama ben silmek yerine oyunlarin datasini yani Android/dat/com.x oyununun dosyasini sd karta tasiyorum ve ounun apk sini alip, siliyorum böylelikle oyunu tekrar oynmak istedigimde tel hafizasinda bos yer yoksa baska buyuk bir oyunu sd ye tasiyip dosyayi sd karttan tekrar tele tasiyip sonrasinda apk yi kurup oynuyorum...DİKKAT bu iş oldukcq uzun sürüyür en iyisi rootlamak ama garantim i yakmak istemiyorum...

- - - Eklendi - - -

Bir de vatan bilgisayardan aldim ben teli rootlarsam garantim gidr mi?

Kerim.

Kerim.

Üye
bende de ayni sorun var ama ben silmek yerine oyunlarin datasini yani Android/dat/com.x oyununun dosyasini sd karta tasiyorum ve ounun apk sini alip, siliyorum böylelikle oyunu tekrar oynmak istedigimde tel hafizasinda bos yer yoksa baska buyuk bir oyunu sd ye tasiyip dosyayi sd karttan tekrar tele tasiyip sonrasinda apk yi kurup oynuyorum...DİKKAT bu iş oldukcq uzun sürüyür en iyisi rootlamak ama garantim i yakmak istemiyorum...

- - - Eklendi - - -

nerden alırsan al garantisi gider.

kilicaslan17

Üye

- - - Eklendi - - -

Bu yaptığınız çok zaman alır :) Vatandan aldıysanız muhtemelen garanti devre dışı kalır.Çünkü onlar Samsung a gönderiyorlar.Samsung rootlu cihazlara destek vermiyor.Turkcell in kendi servisi var.Canım Turkcell im :)
Nova 3 ü tavsiye ederim.Oyun direk hafıza kartına yükleniyor.Ayrıca bilgisayar varken Wonder ın oyunlarından keyif alıyor musunuz? Ben ilk 1 ay oynadım.Şimdi hiç oyun yok.Sıkıyor bir süre sonra.

- - - Eklendi - - -

nerden alırsan al garantisi gider.

Turkcell den aldıysanız garanti devredışı olmuyor.Turkcell in kendi teknik servisi var.Onlar root rom önemsemiyor.Yapıyorlar

Kerim.

Kerim.

Üye
Bu yaptığınız çok zaman alır :) Vatandan aldıysanız muhtemelen garanti devre dışı kalır.Çünkü onlar Samsung a gönderiyorlar.Samsung rootlu cihazlara destek vermiyor.Turkcell in kendi servisi var.Canım Turkcell im :)
Nova 3 ü tavsiye ederim.Oyun direk hafıza kartına yükleniyor.Ayrıca bilgisayar varken Wonder ın oyunlarından keyif alıyor musunuz? Ben ilk 1 ay oynadım.Şimdi hiç oyun yok.Sıkıyor bir süre sonra.

- - - Eklendi - - -

Turkcell den aldıysanız garanti devredışı olmuyor.Turkcell in kendi teknik servisi var.Onlar root rom önemsemiyor.Yapıyorlar

hadi ya:hmmm belki de farketmemişlerdir rootlu olduğunu

kilicaslan17

Üye
hadi ya:hmmm belki de farketmemişlerdir rootlu olduğunu

Gelen rapor kağıdında sorun kısmında aynen şöyle yazıyordu:
" -Uyumsuz rom sürümü yüklendiği tespit edilmiştir.
-Grafik işlemci için hatalı sürücü yüklendiği tespit edilmiştir "

Sonuç kısmında ise:
" Orjinal rom tekrar yüklendi.
Grafik sürücüsü son sürüme yükseltildi"

Adamlar birde grafik sürücüyü güncelliyor:yuru

0tl:oke:

Kerim.

Kerim.

Üye
Gelen rapor kağıdında sorun kısmında aynen şöyle yazıyordu:
" -Uyumsuz rom sürümü yüklendiği tespit edilmiştir.
-Grafik işlemci için hatalı sürücü yüklendiği tespit edilmiştir "

Sonuç kısmında ise:
" Orjinal rom tekrar yüklendi.
Grafik sürücüsü son sürüme yükseltildi"

Adamlar birde grafik sürücüyü güncelliyor:yuru

0tl:oke:
hadi ya:hmmm çok iyi o zaman.tim'den aldın deme sen telefonu ve kaç paraya aldın?

serif-23

serif-23

Üye

- - - Eklendi - - -

arkadasim sen herhalde pansiyonda kalmiyorsun adamin cani sıkılıyor nerden oynayalim bilg. anca hafta sonu...

kilicaslan17

Üye
hadi ya:hmmm çok iyi o zaman.tim'den aldın deme sen telefonu ve kaç paraya aldın?

Tim nedir bilmiyorum.Ama Turkcell bayisiydi yani.Kontör satışı falanda vardı.Tel 720 tl ye aldım.Memnunum.Başka yerde 20 tl ucuza bulurum belki ama süper bir servisi var.Elemanlar çok yardımcı oluyor

- - - Eklendi - - -

arkadasim sen herhalde pansiyonda kalmiyorsun adamin cani sıkılıyor nerden oynayalim bilg. anca hafta sonu...

Tamam güzel insan.Pansiyonda kaldığını bilmiyordum.Yardımcı olmaya çalışıyordum.

serif-23

serif-23

Üye
Tim nedir bilmiyorum.Ama Turkcell bayisiydi yani.Kontör satışı falanda vardı.Tel 720 tl ye aldım.Memnunum.Başka yerde 20 tl ucuza bulurum belki ama süper bir servisi var.Elemanlar çok yardımcı oluyor

- - - Eklendi - - -

Tamam güzel insan.Pansiyonda kaldığını bilmiyordum.Yardımcı olmaya çalışıyordum.

tamam ya ben kizmadim ki sadece pansiyonda kaldigimi söyledim...nie yanliş anliyorsun ki..

Kerim.

Kerim.

Üye

- - - Eklendi - - -

tamam:tşk: bılgılendırdıgın ıcın:)

kilicaslan17

Üye
Rica ederim

Üst Alt