Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
samsung galaxy w alayımmı
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anık
Üye
Konu Sahibi
samsung galaxy w alayımmı
arkadaşlar ben şimdiye kadar hiç android kullanmadım yani bir bilgim yok alimdeki c6-01 ile değiştirmey düşünüyorum yani her oyun ve uygulamayı sorunsuz çalıştırıyormu yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...
Kerim.336
Üye
Hayir calistirmaz.butce dar galiba.galaxy w oneririm
Placebo-
Üye
Galaxy w ondan çok çok daha iyi bir cihaz.
PriZm
Üye
Sakın.C6-01 Ace den daha iyi.Galaxy S yada Neo V öneririm.
Emma-Watson
Üye
Hayır öyle bir hata yapma
anık
Üye
Konu Sahibi
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar peki ya galaxy s1 i9001 s plus nasıl takasta 150 tl istiyor cihaz gümrük 2.el yalnız çok temiz elime aldım
Plus yerine i9000 bulmaya çalış.Plus tan çok daha iyi
anık
Üye
Konu Sahibi
Samsung Galaxy W I8150 olurmu arkadaşlaf
CanKartaL
Emekli Yönetici
Galaxy W yi sıfır mı alacaksın?
~N.A.W.Y~ nin dediği gibi Galaxy S plus alacağına Galaxy S al derim.
Galaxy W nin custom rom desteği baya iyiye gidiyor. Galaxy S ise bu konuda efsane
Fiyatına göre de bakmak lazım. Sıfır Galaxy W 750 TL civarı sanırım C6-01 in üzerine 150 TL verirsen 500-550 civarına Galaxy S Plus almış olursun ki fena değil o fiyatlar da.
everest22
Üye
Plus al gayet iyi 2 acede var bende bir kullanici olarak Ace plus room ve işlemci hizini birazda artirrirsak yani s2 yi falanda solluyo,
~N.A.W.Y~ nin dediği gibi Galaxy S plus alacağına Galaxy S al derim.
Galaxy W nin custom rom desteği baya iyiye gidiyor. Galaxy S ise bu konuda efsane
Fiyatına göre de bakmak lazım. Sıfır Galaxy W 750 TL civarı sanırım C6-01 in üzerine 150 TL verirsen 500-550 civarına Galaxy S Plus almış olursun ki fena değil o fiyatlar da.