• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Samsung Galaxy Tab S Tanıtıldı.

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Tab S Tanıtıldı.
Dun gece saat 02:00 Türkiye saati ile Samsung canli yayınında yeni tableti SAMSUNG GALAXY TAB S i tanıttı.Tablette parmak izi okuyucu özelliği mevcut.465 gram olarak geliyor ve sadece 6.6 mm.2560×1600 çözünürlükteki tablete Samsung SUPER AMOLED teknolojisi kullanıyor.Multi user mode ve Galaxy gifts gibi özellikler bu tablette mevcut olacak.Tabletin iki ekran modeli var 8.4 ve 10.5.Tabletin 10.5 inch olan modeli $499, 8.4 inch olan modeli ise $399

Teknik özelliklerine bakacak olursk;
16/32gb hafıza
1.9ghz quad qore + 1.3 ghz quad core
3 gb ram
7.900 mah batarya

Tabletin Samsung offical videosuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Konular çok geç onaylanıyor lutfen bu durumu çözün 2 gün önce ki haberi yeni onaylıyorsunuz!

Son düzenleme:

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Fiyatı baya yüksek olur heralde

fk555897

fk555897

Üye
Çok güzel Note özelliği var mı acaba?

fk555897

fk555897

Üye
Maalesef yok note serisini tercih edebilirsin :)
Eski seri Note 10.1 kullanıyorum. Çok işlevsel ama çok kalın ve ağır. Ayrıca donanımı da eskidi. Bizimkileri kandırabilirsem yeni Note 10.1'i almayı düşünüyorum.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Eski seri Note 10.1 kullanıyorum. Çok işlevsel ama çok kalın ve ağır. Ayrıca donanımı da eskidi. Bizimkileri kandırabilirsem yeni Note 10.1'i almayı düşünüyorum.
Note pro alabilirsen onu al :D 12 inch

BelaMonte

BelaMonte

Üye
kos koca tablette neden bu kadar düşük işlemci koyuyorlarki

fk555897

fk555897

Üye
kos koca tablette neden bu kadar düşük işlemci koyuyorlarki
Samsung haricinde tablete bu kadar iyi donanım koyan marka yok denecek kadar az. Ayrıca 8 çekirdekli işlemcinin neyi düşük.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Bence çok iyi :good:

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
mürteza16

mürteza16

Üye
Ben özellik bakımından gayet iyi.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Yeni serinin fiyatlara bakalım

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Bunlar Tab S değil yanlış anlaşılmasın.

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
Özellikleri çok iyi samsung tabler gayet güzel ama fiyat note serisine göre daha iyi olmazsa note serisi daha iyi bir tercih olur bence

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Asus'un memo pad serisi fiyat/performans olarak daha iyi.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Asus'un memo pad serisi fiyat/performans olarak daha iyi.
Donanımda ne kadar iyi olursa olsunlar samsungun ekranının yanından geçemezler bugün gördüm böyle ekran başka tabletlerde bulamazsın.

Üst Alt