Samsung Galaxy Tab - Android Market problemi

Sponsorlu Bağlantılar

gowlet

gowlet

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Tab - Android Market problemi
Ben telefonu açarken kaydettiğim Gmail adresi ile Android Markete giriş yapıyorum ama hata alıyorum. Yani bu adrese kayıtlı android cihaz yoktur diyor ne yapabilirim?

MBrkA

MBrkA

Üye
Tahminimce sende Samsung Android Market var.
İnternetteki markete girmek için önce telefonunda orjinal market olmalı.Bende de Sam. And. Market vardı.Alttaki yöntemi yaptım şuan android market ve youtube sahibiyim.İnternetten de indirebilyorum çok memnunum.
Garanti gitmiyo.

1. telefonumuzdan *#06# yazarak ime numarasını alıp bir kenara not ediyoruz. (mutlaka doğru olmalı)
2. Arama tuşlarını açıyoruz ve sırasıyla *#272*XXXXXXXXXX# tuşlayın. (xxxxxx olan yere ime numaranızı yazın)
3. secim menüsünden ETC yi secip tamam diyorsun.
4. Telefonun kapanıp açılacaktır. market yüklemesi yapacaktır.
5. telefonun açılacak ve ilginizce olduğunu göreceksiniz panik yapmayın settings yazan yerden keyboard and language kısmını bulup Türkçeyi seçip telefonu Türkçe yapabilirsin

gowlet

gowlet

Üye
    Konu Sahibi
Sorun olmaz değil mi? Garanti gitmez...

MBrkA

MBrkA

Üye
Hayır gitmiyo.Zaten istersen daha sonra onu tekrar TUR yaparak tableti ilk kutudan çıkmış hale getirebiliyosun.
Ben şuan kullanıyorum ve çok memnunum.

gowlet

gowlet

Üye
    Konu Sahibi
Kardes ETC filan yazmiyo TRC yaziyo nasil olacak?

gowlet

gowlet

Üye
    Konu Sahibi
Yardım yok mu arkadaşlar.

MBrkA

MBrkA

Üye
Şimdi tekrar girdim baktım.Bak orda bir kutu içinde Sales Code: TUR yazıyo.Onun altında da TUR,TMC,KEN,FWD,ECT,ARB ve AFR diye seçenekler var ordan ECTye bas.Sonra install de.
Garantiyi bozmayan yöntem bu.Bi de root ederek yapabiliyosun ama o grantiyi bozuyo.

gowlet

gowlet

Üye
    Konu Sahibi
Bende sadece TUR yazıyor kardeş. Turkcell Rom'lu benim cihaz. TUR'un üstüne tıklıyorum aşağıda seçenek çıkar diye ama çıkmıyor. :(

MBrkA

MBrkA

Üye
Rom değiştirmeyle ilgili bi bilgim yok ama orjinal rom yüklersen düzelir o da garantiyi bozuyor heralde.Sen bir araştır sitede romlar bölümü var.

gowlet

gowlet

Üye
    Konu Sahibi
Derdim ROM değişimi değil kardeş Android Market yüklemek. Senin şu yolu anlat bana. TUR'un üstüne tıklıyorum başka seçenek çıkmıyor.

MBrkA

MBrkA

Üye
Turkcell romlarda olmaz.En başta deseydin keşke turkcell rom olduğunu.Orjinal rom yüklersen olur ancak.:oke:

altay89

altay89

Üye
Ben telefonu açarken kaydettiğim Gmail adresi ile Android Markete giriş yapıyorum ama hata alıyorum. Yani bu adrese kayıtlı android cihaz yoktur diyor ne yapabilirim?

----Kesin Ve Net Çözüm----

*Gerkli Herşey İçindedir

Link:

1-Android Market.apk yı indir kur ama açma
2-Zaten yüklü olan Gmaıl uygulamasını aç ve giriş yap
3-Market uygulamasını aç zaten tanımlanıyor yazar tanımlandıktan sonra restart at makinaya
4-Son olarak ındırdıgın uygulamaları bulabilmek için appınstaller.apk veya appsaver.apk indir kur ve indirdiğin uygulamalırı kur

**Kendi uploadımdır denenmiştir**
**:bigstar:teşekkürü unutmayalım:bigstar:**

----------Eklendi 08.07.2011 @ 00:28:43 ---------- Yazıldı 07.07.2011 @ 23:06:05 ----------

bu her türlü rom la olan bir olay
:bigstar:

gowlet

gowlet

Üye
    Konu Sahibi
Şu an memleketteyim en kısa zamanda deneyeceğim teşekkür ederim.

kimo18

kimo18

Üye
Ya aynı sorun samsung galaxy s i9000 'dede varmı ..Turkcell le anlaşılmış bir iş yerinde çalışıyorum ve telefonu alacğım için müşteri gelemdiğinde sürekli kurcalıyorum fakat sim kartı takmadım .. Wifi var ama giriş yapamıyorum usta kızıyor ... Andorid market uygulaması var ama benim bir tanıdığımda bana dedi ki telefonu baya önceden almış o .. '' Ya ben ücretsiz uygulama indiremiyorum yani ücrteliler var ama cihazı tanımıyor , ve ücretsiz uygulamalardan birkaçını gösteriyor '' dedi .. Beni çok etkiledi ...Benim işyerinde incelediğim telefon turkcell romlu idi ..

Üst Alt