Samsung Galaxy Tab A 7.0 Görselleri İnternete Sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Tab A 7.0 Görselleri İnternete Sızdırıldı
Samsung’un yeni Android tableti Galaxy A 7.0’a ait basın görselleri internete sızdırıldı.



Güney Kore merkezli üretici Samsung, önümüzdeki haftalarda bütçe dostu uygun fiyat grubunda yeni bir tableti daha satışa sunmaya hazırlanıyor. Hakkında bazı bilgiler sızan fakat Galaxy Tab A serisi mi yoksa Galaxy Tab E serisi altında üretileceği bilinmeyen tabletin, gelen görsellerle birlikte Galaxy Tab A 7.0 adını alacağı doğrulandı.

Samsung Galaxy Tab E 7.0, FCC’de ortaya çıktı

Yeni Gakaxy Tab A 7.0, adından da anlaşılacağı üzere 7 inç büyüklüğünde bir ekranla gelecek. 1.3 gHz dört çekirdekli işlemciye sahip olan tablet, 1.5 GB sistem belleği ve 8GB dahili depolama alanına sahip. 5MP arka kamera ve 2MP ön kameraya sahip olan Galaxy Tab A 7.0, microsd kart desteğine ve 4.000 mAh bataryaya sahip.

Android 5.1 Lolipop işletim sistemi ile sunulacağı iddia edilen yeni Galaxy Tab A 7.0, sızan görsellere bakılırsa Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi için yükseltmeye de hazır. Zira bu hafta sonu Android Marshmallow işletim sistemi yüklü olarak tanıtılacak olan Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge’in duvar kağıtları Galaxy Tab A7.0’ın ekranında da kullanılıyor.





Samsung’un yeni bütçe tabletinin ismi henüz resmi olarak açıklanmadı. Fakat gelen bilgilere göre Amerika pazarında Galaxy Tab A ismi ile satışa sunulacak olan tablet, Avrupa’da ise Galaxy Tab E ismini kullanacak. Mart ayı sonlarında ya da Nisan ayı başlarında Avrupa’da satışa sunulacağı iddia edilen Galaxy Tab A 7.0’ın fiyatının ise 169 Euro olacağı belirtiliyor.




Samsung Galaxy Tab A 7.0 Görselleri İnternete Sızdırıldı - MaxiCep
 


Üst Alt