Samsung Galaxy Tab 3 SM-T210 Odin Sorunu Acil Yardım/Bilgi

Sponsorlu Bağlantılar

KKIVANCC

KKIVANCC

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Tab 3 SM-T210 Odin Sorunu Acil Yardım/Bilgi
Merhaba arkadaşlar XDA'da bu tableti root yapmak için ''ODİN''le root yapmamız gerekiyormuş android'e yabancı olduğum için soruyorum herşey tamam odin programı PDA'dosyası herşey var fakat boot menüsünndeyken com bağlantısını görmüyor bu seçeneklerden hangisini seçil star'ta basıcm acil bir yardımcı olur musunuz ?

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Hocam download moda alıp odin ile yüklemeler yapıyoruz ben tab 3 kullanmadım ama hepsi aynı sizin girdiğiniz menü recovery menüsü. Cihazı kapatıp ses kısma + telefonu açma ve orta tuşa basılı tutup yaparsanız download modu açılacak oradan ses açma ile downloading ekranına alırsınız.

• Beğen
Tepkiler: bahaddin53
KKIVANCC

KKIVANCC

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim odinle kurulumu gerçekleştirdim fakat SuperSu' güncelleme yapın demişler onuda yaptım ama hala SD Card'a uygulamalarımı atamıyorum SD Card'ta ayrı bir bölüm oluşturmam gerekiyormuş konusunu görmüştüm ama şimdi bulamıyorum.

FeLonieS

FeLonieS

Üye
yardımcı olmayı çok isterdim ama telefondan giriyorum hocam bir de pek anlamam galaxy tab'dan yanlış yönlendirmek istemem.

KKIVANCC

KKIVANCC

Üye
    Konu Sahibi
Yorum yazmanız bile yeterli çok teşekkür ediyorum artık araştıra araştıra bişiler bulucaz.

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Rica ederim hocam,kolay gelsin size. :)

KKIVANCC

KKIVANCC

Üye
    Konu Sahibi
Butun sorunlar cozuldu root islemi tamamlandi ve sd carda artik uygulamalarimi atabiliyorum yapamayanlara elimden geldigince yardimci olmaya calisirim herkese iyi forumlar.

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
Butun sorunlar cozuldu root islemi tamamlandi ve sd carda artik uygulamalarimi atabiliyorum yapamayanlara elimden geldigince yardimci olmaya calisirim herkese iyi forumlar.
swap olayını nasıl çözdün

KKIVANCC

KKIVANCC

Üye
    Konu Sahibi
Roottan sonra gl sd programini marketten indirip sd carda tasidim ve programin icinden oyna diyerek ounlari oynuyorum

gr9nole

gr9nole

Üye
Swap ?

gr9nole

gr9nole

Üye
Swap yapan varmı

Üst Alt