Samsung Galaxy Tab 11.6 Ne Zaman Geliyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Tab 11.6 Ne Zaman Geliyor?
Samsung hafta başında, 10 Mart 00:00 tarihinde Amerika’nın Texas eyaletinin başkenti Austin’de düzenlenen SXSW etkinliğinde “heyecan verici özel bir duyuru” yapacağını müjdelemişti. Bu açıklamanın ardından çok sayıda söylenti yayılmıştı ve bugün Pocket-list sitesinden Chris Ball, belirtilmeyen bir kaynaktan aldığı bilgilere göre, merakla beklenen Galaxy tab 11.6 modelinin yarın gece tanıtılacağını iddia etti.
Eğer sızan bilgiler doğru olsaydı Samsung, dün duyurulan Apple’ın Yeni ipadtablet bilgisayarına iyi bir karşılık vermiş olacaktı. Fakat teknoloji sitelerine Samsung tarafından gönderilen son elektronik postalar gösteriyor ki, yarınki heyecan verici duyuruda Galaxy Note için özelleştirilen, özel içerikler eklenenAngry birds space tanıtılacak. Rovio ile işbirliğine giden Güney Koreli üretici SXSW fuarı katılımcılarına ve geliştiricilere 27 Mart’ta resmen çıkacak olan yeni Angry Birds oyununu deneme fırsatı sunacak.
Samsung’un yeni amiral gemi tableti yarın resmiyet kazanmayacak, fakat daha büyük ve kapsamlı bir basın konferansı ile önümüzdeki aylarda gün yüzüne çıkacağından eminiz. Hatta Galaxy Tab 11.6′nın birkaç hafta öncesine kadar Mobil Dünya Kongresi 2012′de tanıtılacağına kesin gözüyle bakıyorduk.
şte üst düzey tabletin sahip olacağı düşünülen teknik özellikleri;
11.6 inç 2560 x 1600 piksel çözünürlüklü ekran (Super AMOLED olabilir.)
2GHz Samsung Exynos 5250 çipset (2 x ARM Cortex-A15, Dört çekirdekli ARM Mali T604 GPU)
Android 4.x Ice Cream Sandwich işletim sistemi ve TouchWiz Kullanıcı Arayüzü
Samsung Galaxy Tab 11.6, 2048 x 1536 piksel çözünürlüklü TFT LCD ile gelen Apple iPad 3′ü bu konuda geride bırakacak. Tablete güç verecek Exynos 5250 çipsetin yeni nesil lisanslı ARM Cortex-A15 işlemcileri rakip tanımayacaktır.
Grafik işlemcinin detaylarını bilmediğimiz için yeni iPad’i geride bırakıp bırakamayacağını kesin bir dille ifade edemeyiz. Çünkü NVIDIA’nın Tegra 3 çipsetinde kullanılan GPU, 12 çekirdekli olmasına karşın dört çekirdekli PowerVR SGX-543MP4′ü alt edemiyor. Bunun sebebi; Qualcomm’un Adreno, Imagination Technologies’in de PowerVR işlemcilerinde kullandığı birleşik mimaridir.
NVIDIA, GeForce ULP grafik işlemcisinde ayrık çekirdeklere yer veriyor. Bu durum test sonuçlarında birleşik mimarili modellerin gerisine düşmesine sebep oluyor. Eğer ARM Mali-400MP’dekinin aksineT604, birleşik çekirdekler halinde Galaxy Tab 11.6′ya güç verirse test sonuçlarında da liderliğe yükselecektir.



 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt