Samsung Galaxy Star Pro, Sessizce Satışa Sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Star Pro, Sessizce Satışa Sunuldu
Akıllı telefon segmentinin şüphesiz en iddialı ismi olan Güney Kore kökenliSamsung, sektördeki liderlik koltuğuna kimseyi kaptırmayacağa benziyor. Lider marka, Galaxy serisine dahil ettiği yeni modelleri ile piyasayı adeta kasıp kavuruyor.



Sürekli bir çalışma içerisinde olan ve ard arda yeni modelleri ile gündeme gelen Samsung‘un yeni satışa sunduğu modellerden biri de Samsung Galaxy Star Pro. Giriş seviyesinden konumlandırılmış olan cihaz sessiz sedasız sunarak, piyasadaki yerini aldı.

Dünyanın en büyük akıllı telefon pazarlarından bir tanesi olan Hindistanpazarında satışa sunulan yeni model 4″büyüklüğünde ve 480X800 pikselçözünürlüğünde ekran içermekte. 1 GHz Cortex A5 işlemciden güç alan model, aynı zamanda çift sim kart desteğine sahip.

512MB RAM belleğe sahip olan Galaxy Star Pro, 4GB dahili veri depolama alnına sahip. Yazılım desteğini Android 4.1 Jelly Bean işletim sisteminden almakta. Arka yüzünde 2MP arka kamera barındıran model, micro SD kart desteği de içeriyor.

Wi-Fi, Bluetooth gibi özelliklerde içeren cihazda aynı zamanda 1500mAhbatarya yer alıyor. Samsung Galaxy Star Pro‘nun Hindistan pazarında satışa sunulduğu etiket fiyatı ise yaklaşık 111$ olarak belirlenmiş.

Samsung Galaxy Star Pro, sessizce satışa sunuldu
 


Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Adamlar nereden vuracaklarını şaşırdılar artık :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Adamlar gece gündüz telefon çıkarıyor :)
 
  • Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK
fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar birileri Samsung'a 512 MB RAM'in bu devirde kalmadığını anlatsın. 512 MB RAM ne ya?
 
hikmet366

hikmet366

Üye
512 ram olmamış 1 gb olsa ıdi keşke
 
Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Yıl 2013 sonbaharında bu 512mb ramli android işletim systemi?
Samsung şaşırdı galiba :D
 
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
512 evet ama fiyatta çık uygun belli düşük bütçeler için yapılmış bir cihaz. 2 mp kamera var cihazda alo desin whatsapp olsun yeter
 


Üst Alt