Samsung Galaxy SII'ye 4.0.4 Türkiye Romu Ne Zaman Geliyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy SII'ye 4.0.4 Türkiye Romu Ne Zaman Geliyor ?
arkadaşlar bu konuda jelly bean'ın 4. çeyrekte geleceği yazıyordu :http://www.maxicep.com/android-gene...cihazlarini-tarihleri-ile-duyurdu-680299.html

eğer bu jelly bean 4. çeyrekte gelecekse Android 4.0.4 ICS ne zaman gelecek şimdi diyeceksiniz ki rusya romunu flashla gitsin ama ben resmi Türkiye romunu bekliyorum o yüzden flashlamıyacağım 4.0.4 Galaxy Note'a geldi sıra s2 de ama ne zaman geleceği belli değil bu konuda bilgisi olan var mı ?

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
advance e gelecek mi bilgin var mı.

yasinzz

Üye
hahah dalgami geciyorsun ne ics 4.0.4 s2 ye bunun daha ustu olan jelly bean 4.1.1 geliyor :D note s3 ve s2 ye ayni anda cikacak

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
hahah dalgami geciyorsun ne ics 4.0.4 s2 ye bunun daha ustu olan jelly bean 4.1.1 geliyor :D note s3 ve s2 ye ayni anda cikacak

hocam 4.1 JB nin Türkiye Romu çıkana kadar yine 2013'ü bekleriz yani o sırada 4.0.3 ü kullanmak istemiyorum o yüzden sordum 4.çeyrek diyorlar ama bence Türkiye biraz daha bekler yani :(

srsri

srsri

Üye
S2 ye Daha 4.0.4 gelmedi siz jb 4.1.1 den bahsediyorsunuz hayallerle yasamayın arkadaslar gelmez gelmeyecek

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

aşikar53

aşikar53

Üye
S2 ye Daha 4.0.4 gelmedi siz jb 4.1.1 den bahsediyorsunuz hayallerle yasamayın arkadaslar gelmez gelmeyecek

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Ben bu usaga katiliyurum cok ama cok hkli
Yani s2 i ciler zaman akar durur bizde kudurup dururuz :D

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
bence s2 ye 4.0.4 verilmeden direkt olarak 4.1.1 jb verilebilir :evet:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt