avcitalip
Üye
-
Konu Sahibi
-
operatör romu yerine başka rom atman gerek stock rom yükle yyahut jelly beanli bir rom at ama konuyu android genele açarsan galazy s3 ile ilgili daha iyi olur Talip.
Custom Rom atman için Rootlu olması gerekGarantili değilse zaten telefon root la gitsin sanırım Root'lu iken Rom atmadan da istediğin programı silebilirsin
Android bölümünde anlatımı falan yok mu,Madness ın bir konusu vardı sanırım
demin samsung Türkiye'yi aradım adamlar neden yurt dışından aldınız dermişçesine konuştular bundan sebep Samsung Türkiye'yi kınıyorum !
her neyse durumu onlara güçlükle izah ettim dedim buradaki s3 ten farkı yok sadece yurt dışından aldım diyerek adamlara bu vodafone'dan nasıl kurtulurum dedim onlarda hiçbir fikrimiz yok dediler bana *2767*3855# yapın belki düzelir dediler bende yaptım hiçbir değişiklik olmadı aynı programlar orada duruyorlar
- - - Eklendi - - -
1 yıllık uluslar arası garanti varsanırım jelly bean'ı bekliyeceğim jelly bean yükleyince belki silinirler
- - - Eklendi - - -
bir bakıyım
Root neden yapmak istemiyorsun ki yahuBenim bildiğim uluslararası garanti Avrupa ülkelerinde geçerli
Avrupa birliği ülkelerinden alınmış cihazların ülkemizde bir yıl garantisi olur. Bence root yap talip hiç uğraşma cihazın operatör cihazı ise vodafone almanya güncellemeyi vermeden sen jelly bean kuramazsın rootsuz
ilk önce root yap sonra root explorer yükle. root explorere gir/system/app/AppSelect
-Discover
-Music Shop
-My Web
-Updates
bunları bul ve üstüne uzun basarak delete de.
Not:R/W Yİ R/O YAP
romla ülkenin pek alakası yok senin cihazına vodafone almanya güncelleme vermeden samsung versede kieste gözükmez diye biliyorum ben
herhangi bir android forumuna git s3 bölümünü bul konu sabittedir zaten detaylı anlatım görürsünvodafone TR yi aradım vodafone Almanya ile ilgili böye bir sıkıntım var dedim teknik destek hattına aktardılar beni aynı şeyi oradaki adama da söyledim jelly bean gelecek onu bekle dedi şuanda en fazla telefoncudan yeni yazılım attırırsın buda garantiden çıkartır dedi bence sen jelly bean'ı bekle jelly bean'ı Türkiye'den yüklersen onlar otomatik olarak silinir dedi
- - - Eklendi - - -
Almanya'ya romlar daha çabuk geliyor diye biliyordum,adam kiesten atarsın dedi zaten cihazda sadece o programlar var onun haricinde vodafone'a ait hiçbirşey yazmıyor
- - - Eklendi - - -
ben root yapmayı bile bilmiyorum Can
vodafone TR yi aradım vodafone Almanya ile ilgili böye bir sıkıntım var dedim teknik destek hattına aktardılar beni aynı şeyi oradaki adama da söyledim jelly bean gelecek onu bekle dedi şuanda en fazla telefoncudan yeni yazılım attırırsın buda garantiden çıkartır dedi bence sen jelly bean'ı bekle jelly bean'ı Türkiye'den yüklersen onlar otomatik olarak silinir dedi
- - - Eklendi - - -
Almanya'ya romlar daha çabuk geliyor diye biliyordum,adam kiesten atarsın dedi zaten cihazda sadece o programlar var onun haricinde vodafone'a ait hiçbirşey yazmıyor
- - - Eklendi - - -
ben root yapmayı bile bilmiyorum Can
romla ülkenin pek alakası yok senin cihazına vodafone almanya güncelleme vermeden samsung versede kieste gözükmez diye biliyorum ben
Evt stock rom at garantiden de cikmaz
yalnız sayacı sıfırlamazsa çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?