Samsung Galaxy SIII rootlamalı mıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy SIII rootlamalı mıyım?
cihazı alalı daha cok olmadı root unun cıktıgını duydum ancak bu halde memnunum siz ne önerirsiniz?
cok da lazım olmuyor daha telefonun derinliklerine ulasamadım o kadar

derinliklere ulaşamadıysan, ulaş

nasıl bi söz oldu bu

- - - Eklendi - - -

neyse, biraz daha bekle. Ihtiyaç duyunca root yaparsın.

Gerek yok, çok uygulama da yok root gerektiren. Garantiyi riske edebiliyorsan yap tabiki.

biraz beklenir ondan sonra rootlanır azcık sabır

klongs

Üye
odinden oluyorsa rootla

Cf root var bir de unlock root adlı bir programdan oluyor.

bence gerek yok galaxy s3 için. Öncelikle rootlamanız için önemli bir sebep yok, elbette rootlanınca daha özgür kullanabiliyorsunuz fakat garantiyi bozuyor. Ancak şöyle bir durum var, kaç kişi aldığı telefonu garantiye yolluyor ki, çok az. Eğer telefonda herhangi bir sorun yoksa ve rootladıktan sonra unroot yapıp jig sayacını sıfıryalacak (rootlanınca artıyor mu bilmiyorum ama rom yükleyince artıyor) imkanın varsa rootla.

Jig sayacının sıfırlanması için root gerekmiyor mu

klongs

Üye
ben denemiştim işe yaramıştı ama s3 te nasıl olur bilemiyorum

amcalu1

Üye
Gerek yok bence 2 milyarlik telefonu riske etme tabi bilgin yoksa root la alakalı

furkey

Üye
Samsung rootlamasan bile garantide problem çıkarıcağı için çok da büyük bir değişiklik olmayacak hani Sonuçta samsung bu türkiyedeki en kötü servis

Samsung rootlamasan bile garantide problem çıkarıcağı için çok da büyük bir değişiklik olmayacak hani Sonuçta samsung bu türkiyedeki en kötü servis

Bence samsung en iyisi benim telefonu cyanogenmod kurulu ve rootlu gönderdim yaptılar Türkiye 2.3.6 attılar.Eskiden Sony Ericsoon k750i vardı garantiye gönderdik yapamadılar üstüne kamerayı bozup geri verdiler ertesi gün garanti bitti diye telefonu yapmadılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...