Samsung Galaxy SIII(I9300) ile ilgili sorularınız ve sorunlarınız varsa buyrun...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ege009

ege009

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy SIII(I9300) ile ilgili sorularınız ve sorunlarınız varsa buyrun...
Merhabalar arkadaslar s3 ile ilgili soru ve sorun varsa burda yazin size aninda yardimci olabilirim

lutiun

Üye
Hemen bi soru sorayım o zaman.
S3 de 1920x1080 çözünürlükte çektiğim videoları bilgisayarda düzgün izleyemiyorum. Gom player ve VLC var. Gom player açıyor ama ses senkronizasyonu yok, VLC de açıyo, arasıra bozuluyor ve ses hiç yok. Bu videoları düzgün bi şekilde seyretmenin bi yolu var mı?
Veya Kaydı Avi veya MKV olarak kaydedecek kamera programları var mı bu telefon için?
İlk soru telefonun kamerasıyla ilgiliydi, bundan sonra arka planda çalışan programlarla ilgili sorcam :)

foreverthe

foreverthe

Üye
Viberde kisiler gozukmuyor napacagim ?

enterneoll

enterneoll

Üye
S3 de 1920x1080 çözünürlükte çektiğim videoları bilgisayarda düzgün izleyemiyorum. Gom player ve VLC var. Gom player açıyor ama ses senkronizasyonu yok, VLC de açıyo, arasıra bozuluyor ve ses hiç yok. Bu videoları düzgün bi şekilde seyretmenin bi yolu var mı?
Veya Kaydı Avi veya MKV olarak kaydedecek kamera programları var mı bu telefon için?
İlk soru telefonun kamerasıyla ilgiliydi, bundan sonra arka planda çalışan programlarla ilgili sorcam :)

bilgisayarın kötüdür :D

Software95

K-Lite player gerçekten işe yarar bir oynatıcı son sürümünü bulup indirmeni tavsiye ederim.Kurdun yine olmadı,format atman lazım !

- - - Eklendi - - -

Viberde kisiler gozukmuyor napacagim ?

En son yüklediğin program ve ya oyun yapmış olabilir.Yada viber aktivitesini kapatmış olabilirsin.

lutiun

Üye

bilgisayarın kötüdür :D

Call of Duty Black Opps, Assasins' Creed (hepsi), Crisis 2 ve benzeri oyunları ayarda 1920x1080 çözünürlükte takılmadan oynatan bilgisayar Bi HD videoyu da oynatsın bi zahmet :) Bilgisayar kötü değil yeterince sağlam. Başka HD filmleri oynatıyo onlarda bi sıkıntı yok yani. Sorun ya codeclerde (gerçi hepsi yüklü ama) ya da samsungun video çekimine göre bi özel oynatıcı mı var onu merak ediyorum.
Bi de video boyutlarını biraz küçültsek kaliteden ödün vermeden çok iyi olur. Sonuçta face'de orda burda paylaşcaz dimi :)

- - - Eklendi - - -

K-Lite player gerçekten işe yarar bir oynatıcı son sürümünü bulup indirmeni tavsiye ederim.Kurdun yine olmadı,format atman lazım !

K-lite Player diye bi program bulamadım, codeci çıkıyo hep. Arattım bayaa ama yok. Zaten ilk defa duydum o programı. Ama şunu da söyliyim bilgisayarımda hiçbi sorun yok, herşeyi gayet güzel çalıştırıyo, 3D filmler de açtım tık demeden anında çalıştırdı. Bence sorun bilgisayarda değil videoda ama sorun ne onu anlamadım. Videoyu telefonda izleyince hiçbi sorun yok açıyo ama işte gel gelelim bilgisayarda düzgün çalıştıramadım. İlginç...

i-rot

Üye
4.1.1 den kaynaklanıyor bence. Güncellemeler önce bi problem yoktu bende şu an aynı problemi yaşıyorum
Viber için güncelleme Bekleyeceğim sanirim

foreverthe

foreverthe

Üye

- - - Eklendi - - -

En son yüklediğin program ve ya oyun yapmış olabilir.Yada viber aktivitesini kapatmış olabilirsin.

Bilmiyorum ama sinirlerkm bozuldu. Aktiviteyi nasil acicam ?

foreverthe

foreverthe

Üye
4.1.1 den kaynaklanıyor bence. Güncellemeler önce bi problem yoktu bende şu an aynı problemi yaşıyorum
Viber için güncelleme Bekleyeceğim sanirim

Heralde bendede ayni sorundan kaynakli. Of of :mad:

cliolar

Üye
ben cihazımı yeni root ettim setcpu yükledim fakat max.değeri değiştiremiyorum kernel orginal olduğundan galiba peki hangi kernel i nasıl kurayım bilgin varmı

LIReiSsLI

Üye
merhaba S3 rootlu bir şekilde yurt dışından getirtdim. Klone imei yok güncelleme alamıyorum otadan jelly beanı alabilmek için ne yapmam gerekir ?

ege009

ege009

Üye
    Konu Sahibi
merhaba S3 rootlu bir şekilde yurt dışından getirtdim. Klone imei yok güncelleme alamıyorum otadan jelly beanı alabilmek için ne yapmam gerekir ?

Ilk once fabrika ayarlarina dondur. Çünkü yurt disindan gelen telefonda kacak diye sayiyor.imei kaydini yaptir 100-150 arasi. Yaptirdiktan snra kies i kur orda otomatik algilar. Androidin guncellemeleri imei numarasina gore yapildigi icin biraz bekleyeceksin. Bnde bile JB yok. 4.0.4 kullaniyorum. Gelir yavas yavas

- - - Eklendi - - -

ben cihazımı yeni root ettim setcpu yükledim fakat max.değeri değiştiremiyorum kernel orginal olduğundan galiba peki hangi kernel i nasıl kurayım bilgin varmı

Telefonunu rootlaman yanlis. En iyisi fabrika ayarlarina cevir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt