Samsung Galaxy SIII 4.1.1 OTG'li Klavye Tuş Kombinasyonları,Talip Avcı Farkıyla...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy SIII 4.1.1 OTG'li Klavye Tuş Kombinasyonları,Talip Avcı Farkıyla...
bu yöntemi yazmamın sebebi benim gibi insanların yanlışlıkla s3'lerinin ekranlarına zarar verip ekranlarını kontrol etmesine yardımcı olabilmektir ve sadece Samsung Galaxy SIII 4.1.1 Jelly Bean Romu için yazılmıştır :oke:

tuş kilidini açma :

1 kere yukarı 1 kere aşağı yön tuşuna basmamız yeterlidir

Wi-Fi Açma :

Ana menüde iken otg kablomuza bağladığımız klavyemizi telefona takıyoruz
genelde shift tuşunun altında olur ve başlat tuşu ile rcrtl arasındaki seçim tuşuna basıyoruz
6 kere aşağı yön tuşuna basıyoruz
2 kere enter'a basıyoruz
sağ yön tuşuna basıyoruz
sonra 1 defa enter tuşuna basıyoruz hayırlı olsun wi-fi'niz açılmıştır...

sessiz moddan çıkartma :

tuş kilidini en baştaki yöntemle açıyoruz ve sonra ses açma tuşuna uzunca basılı tutuyoruz ve en yüksek ses ayarında ayarlı kalıyor

Daha Fazla Kombinasyon edindiğimde daha fazlasını paylaşacağım siz siz olun ekranınızı koruyun... :oke: ve bir teşekkürü zor görmeyin...

Software95

:tşk: Talip.Büyük geçmiş olsun.Bence sensörleride çalışıyordur takma kafana bu telefonun camı sağlam değil sensörlere pek bişi olacağını sanmıyorum.İnşallah bu sorundan kurtulursun :)

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
:tşk: Talip.Büyük geçmiş olsun.Bence sensörleride çalışıyordur takma kafana bu telefonun camı sağlam değil sensörlere pek bişi olacağını sanmıyorum.İnşallah bu sorundan kurtulursun :)

sensörler zarar görmüş olabilir çünkü arkadaşımın s2'si yere düştüğünde ekranına birşey olmamıştı fakat sensörü hasar görmüştü oyunlarda hep sola çekiyordu :evet:

navti

navti

Üye
s3 ün buözelliğinden dolayı s2 düşünmeye başladım

badmus

badmus

Üye
Bilgi için teşekkürler Talip :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt